Uncharted The Lost Legacy için önemli gelişme!

lost legacy

Naughty Dog tarafından PlayStation 4’e özel olarak geliştirilen Uncharted The Lost Legacy, gold statüsüne geçti. İşte konu ile ilgili detaylar.

PlayStation’un en köklü serilerinden biri olan Uncharted, geçtiğimiz sene yayınlanan 4. oyunu ile güzel bir final yapmıştı. Uncharted 4 A Thief’s End’in yayınlanmasından sonra, Naughty Dog tarafından yapılan açıklamada, bitenin sadece Nathan Drake’in hikayesi olduğu belirtilmiş ve yeni oyunların ilk sinyali verilmişti. Bu açıklamadan kısa bir süre sonra Uncharted dünyasından tanıdığımız Chloe Frazer ve Nadine Ross’un macerasına odaklanan Uncharted The Lost Legacy isimli yapım duyurulmuştu.

Yaklaşık olarak 1 senedir yapım aşamasında bulunan yapımın gold statüsüne geçtiği açıklandı. Yani Uncharted The Lost Legacy’nin yapım aşaması tamamlandı ve disk basımına geçilmeye hazır diyebiliriz.

Uncharted The Lost Legacy, az önce de belirttiğimiz gibi Uncharted dünyasından pek de yabancı olmadığımız iki bayan karaktere odaklanacak. Oyunun ülkemizde Uncharted: Kayıp Miras ismiyle satışa sunulacağını da belirtelim. Elbette bu oyun da serinin son oyunu gibi Türkçe dublaj ve altyazı seçeneği ile raflardaki yerini alacak.

PlayStation 4’e özel olarak satışa sunulacak olan oyunun Avrupa ile birlikte ülkemizde de 23 Ağustos’ta satışa sunulması bekleniyor.

Dip not olarak hatırlatalım. Oyunu ön sipariş ile satın alırsanız, bazı ekstra içeriklerin de sahibi olacaksınız.

COD WW2 zombi modu için ilk video