The Last of Us dizisi için ilk fragman yayınlandı

tlou

Oyun dünyasında efsaneler arasında çoktan yerini alan The Last of Us, dizi oluyor. Hatta diziden ilk fragman geldi bile!

The Last of Us dizisi için ilk fragman yayınlandı. Sony’nin oyun dünyasına kazandırdığı enfes yapımlardan bir tanesi de The Last of Us. Her ne kadar ikinci oyunuyla hayal kırıklığı yaratmış olsa da yapımın hikayesi, ayrı bir seviyede olduğunu daima hatırlatıyor.

Bu hikayeden iyi bir dizi çıkacağına inanan yapımcılar ise uzun zamandır peşinden koştukları projeyi şimdi hayata geçiriyor.

The Last of Us dizisi

HBO Max ekranlarından izleyiciler ile buluşacak The Last of Us dizisi, duyurulduğu günden itibaren büyük yankı uyandırmıştı. Her ne kadar beklentiler büyük olsa da dizinin hayal kırıklığı yaratacağını düşünenler de mevcut.

Last of Us Part 2

The Last of Us dizisi için ilk fragman yayınlandı

Fakat peşin hükümlü olmadan önce, kesinlikle yayınlanan fragmanı izlemenizi öneriyoruz. Burada Joel karakterini Pedro Pascal’ın, Ellie karakterini ise Bella Ramsey’in canlandırdığına şahit oluyoruz.

Sony The Last of Us Part II

İlk fragmana baktığımızda heyecanı hissetmek hemen mümkün oluyor. İlk oyundaki ortamı hatırlatan ve tüylerimizi diken diken eden fragmanda çeşitli kesitlerden kısa görüntüler yer alıyor. Chernobyl ile adını duyuran Craig Mazin imzalı The Last of Us dizisinin 2023’ün başlarında izleyiciler ile buluşacağı ifade ediliyor. Peki siz dizi hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüş ve düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yeni The Witcher dizisi 25 Aralık’ta yayınlanacak