Night School en çok izlenen film oldu

night school

Geçtiğimiz Cuma vizyona giren Night School beklentilerin çok üstünde bir başlangıca imza atarak, ilk üç gün sonunda 28 milyon dolarlık hasılat elde etmeyi başardı. İşte detaylar.

Malcolm D. Lee’nin yönetmen koltuğunda oturduğu Night School geçtiğimiz hafta sonu ABD’de en çok izlenen film olmayı başardı. Kadrosunda Kevin Hart Tiffany, Haddish Rob Riggle gibi isimlerin yer aldığı Night School, açılış haftasında 28 milyon dolarlık hasılat elde ederek zirveye yerleşti. Dünya genelinde toplamda 33.5 mlilyon dolarlık hasılat elde eden film, şimdiden prodüksiyon bütçesini çıkarmış oldu. Box Office Mojo’da yer alan verilere göre, Night School’un çekim süreci yapımcı stüdyoya 29 milyon dolara mal olmuş.

İşte ABD’de en çok izlenen filmler

Night School’un zirvede yer aldığı haftada yeni vizyona girmiş olan bir diğer film olan Smallfoot 23.02 milyon dolarlık hasılatla 2. sırada yer alıyor. Geçtiğimiz hafta 1 numarada yer alan The House With A Clock In Its Walls ise 2. haftasında yüzde 53’lük gelir kaybıyla 12.51 mliyon dolarlık hasılata imza atmış. Film bu hasılatla en çok izlenenler listesinde 3. sırada yer alıyor.

Listenin 4. sırasında ise vizyondaki 3. hafta sonunu da geride bırakan A Simple Favor yer alıyor. Listenin son sırasında ise 5.4 milyon dolarlık hasılatıyla The Nun bulunuyor. The Nun geçtiğimiz hafta Dehşetin Yüzü ismiyle ülkemizde de gösterime girmişti.