The Flash filminden yeni fragman yayınlandı

The Flash

Heyecanla beklenen The Flash filminden bomba gibi bir fragman daha yayınlandı. İlk gösteriminin ardından övgülere boğulan film haziran ayında geliyor.

Şu sıralar Las Vegas’ta düzenlenmekte olan Cinema-Con 2023 etkinliği, sinema dünyası için oldukça önemli duyurulara ve paylaşımlara sahne oluyor. Cinema-Con’da yeni filmlerini sinema salonu işletmecileri ve basın mensuplarıyla paylaşan stüdyolardan biri olan Warner Bros. Discovery, Cinema-Con’daki etkinliği sırasında merakla beklenen The Flash filminden de yeni bir fragman yayınladı. Geçtiğimiz aylarda yayınlanan ilk fragmanıyla DC hayranlarını heyecanlandıran Flash filmi, Cinema-Con’da yayınlanan yeni fragmanıyla etkinliğe damga vurdu.

Öte yandan Cinema-Con’da filmin tamamını izleme şansı yakalayan basın mensuplarının ilk yorumları da bu heyecanı daha da arttırıyor. Çünkü filme şu ana kadar gelen yorumlar oldukça olumlu. Hatta pek çok kişi bunun şu ana kadar çekilmiş en iyi DC filmlerinden biri olduğunu söylüyor.

the flash 2

Çizgi romanlardaki en sevilen hikayelerden biri olan Flashpoint’i sinemaya uyarlayan The Flash filmi, yıllar önce öldürülen annesini kurtarmak için zamanda geri dönen Barry Allen’ın istemeden zaman çizgisini bozup tüm dünyayı bir felakete sürüklemesiyle başlayan olayları anlatıyor. Zamanda geri gitmesinin sebep olduğu felaketi durdurmaya çalışan Barry Allen’a bu görevinde Batman ve Supergirl yardımcı oluyor. Ancak Flash filminde Barry Allen’a yardım eden Batman, kendi dünyasının Batman’i, yani Ben Affleck’in Batman’i değil; Tim Burton’ın yönettiği klasik Batman filmlerindeki Micheal Keaton’ın canlandırdığı Batman.

Flash filminin DC Sinematik Evreni için önemli bir dönüm noktası olması bekleniyor. Kısa süre önce DC Films’in başına getirilen James Gunn ve Peter Safran, bu filmden sonra DC evrenini resetleyeceği için The Flash’ın bu geçişe zemin hazırlayacağı düşünülüyor.

Ezra Miller, Michael Keaton, Ben Affleck, Sasha Calle, Michael Shannon gibi isimlerin rol aldığı The Flash, 23 Haziran 2023’te vizyona girecek.

GTA 6 için beklenen açıklama 17 Mayıs’ta gelebilir