LEMFO S59 akıllı saat dünya çapında piyasaya sürüldü

lm4

LEMFO S59 akıllı saat, nihayet küresel pazardaki yerini alacak. Cihaz uygun fiyat ve başarılı performansıyla dikkat çekiyor.

LEMFO S59  özellikle sağlık uygulamaları ile dikkat çekiyor, birçok özelliğinin yanı sıra kalp atış hızı ve kan oksijen sensörlerine sahip. Akıllı saat maksimum VO2, egzersiz etkinliği ve dinlenme süresini izlemek için kullanılabilir. Tam şarj ile 7 günlük pil ömrüne sahip. Akıllı saati pusula olarak veya hava basıncındaki değişiklikleri izlemek için kullanabilirsiniz.

LEMFO S59

LEMFO S59, 360 x 360 piksel çözünürlüğe ve çinko alaşımlı kasaya sahip 1,5 inç ekrana sahiptir. Bluetooth arama ve NFC ödeme çözümlerini destekler. Müzik çalma, sesli komutlar ve kamera kontrolleri de akıllı saatle destekleniyor. Akıllı saat, cihaza 7 güne kadar güç sağlayan 300mAh bataryaya sahip. Ancak saat, müzik çalma gibi bazı özellikler için yalnızca 8 saat kesintisiz kullanıma izin veriyor. LEMFO akıllı saat kablosuz olarak şarj edilebilir ve akıllı giyilebilir cihazı iki saatte tamamen şarj edilebiliyor. 

231

LEMFO S59, dünya çapında AliExpress üzerinden 31,49$’lık indirimli fiyatla satılıyor. Akıllı saatin orijinal fiyatı 62,98 dolar. AliExpress’den alındığında teslimat tarihleri ​​ve ek nakliye maliyetleri bölgelere farklılık gösterebileceğini hatırlatalım. Saatin ölçümlerinin doğruluğu konusunda henüz bir netlik yok. Akıllı saatin Samsung ve Apple gibi yerleşik seçeneklerden bazılarıyla nasıl örtüştüğü belli değil. Su/toz için IP derecesi şu anda bilinmiyor.

Google Pixel Fold’un özellikleri resmi lansmandan önce ortaya çıktı