The Flash filminden bir fragman daha geldi

The Flash

Heyecanla beklenen The Flash filminden son bir fragman daha yayınlandı. İzleyenler tarafından övgülere boğulan film haziran ayında geliyor.

Bu yaz sinema severlerle buluşacak en heyecan verici filmlerden biri de yeni DC filmi The Flash. Adından da anlaşılacağı üzere DC çizgi romanlarının en sevilen kahramanlarından Flash’a odaklanacak olan film, yalnızca bir Flash filmi olmayacak. Batman ve Supergirl gibi diğer DC karakterleri de filmde önemli roller üstlenecek. Öte yandan film, DC çizgi romanlarından en sevilen hikayelerinden bir olan Flashpoint serisini perdeye uyarlayacak. Bu da filmi son yıllarda çıkan en heyecan verici DC filmi yapmaya yetiyor.

Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen Cinema-Con etkinliğinde filmin tamamını izleme şansı yakalayan basın mensuplarının ilk yorumları, bu heyecanı daha da arttırıyor. Çünkü filme şu ana kadar gelen yorumlar oldukça olumlu. Hatta pek çok kişi bunun şu ana kadar çekilmiş en iyi DC filmlerinden biri olduğunu söylüyor. Aldığı bu olumlu yorumlarla heyecanımızı katlayan The Flash için bekleyişimiz sürerken filmden son bir fragman daha yayınlandı.

the flash 2

Film, yıllar önce öldürülen annesini kurtarmak için zamanda geri dönen Barry Allen’ın, yani Flash’ın, istemeden zaman çizgisini bozup tüm dünyayı bir felakete sürüklemesiyle başlayan olayları anlatıyor. Zamanda geri gitmesinin sebep olduğu felaketi durdurmaya çalışan Barry Allen’a bu görevinde Batman ve Supergirl yardımcı oluyor. Ancak Flash filminde Barry Allen’a yardım eden Batman, DC Sinematik Evreni’nin Batman’i, yani Ben Affleck’in canlandırdığı Batman değil; Tim Burton’ın yönettiği klasik Batman filmlerinde Micheal Keaton’ın canlandırdığı Batman.

Flash filminin DC Sinematik Evreni için önemli bir dönüm noktası olması bekleniyor. Kısa süre önce DC Films’in başına getirilen James Gunn ve Peter Safran, bu filmden sonra DC evrenini resetleyeceği için The Flash’ın bu geçişe zemin hazırlayacağı düşünülüyor.

23 Haziran 2023’te vizyona girecek filmin oyuncu kadrosunda Ezra Miller, Michael Keaton, Ben Affleck, Sasha Calle, Michael Shannon gibi isimler yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Andy Muschietti oturuyor.

Meta, Avrupa Birliği’nden bir ceza daha alabilir