The Falcon and the Winter Soldier gelmeden önce okumanız gereken çizgi romanlar!

The Falcon and the Winter Soldier gelmeden önce okumanız gereken çizgi romanları listeledik

Marvel’ın yakında çıkacak Disney+ serisinin kökleri hem modern hem de klasik çizgi romanlardan geliyor. Bu nedenle konuyu yakalamak için bazı çizgi romanları okumak önemli. Marvel Studios’un ikinci Disney+ dizisi The Falcon and the Winter Soldier galasına bir hafta kaldı.

The Falcon and the Winter Soldier, Captain America olan Steve Rogers emekli olduktan sonra suçla mücadele için bir araya gelen Bucky Barnes ve Sam Wilson’ı konu alıyor. Ancak Avengers ekibinin mirası, şu ana kadar daima ikinci planda olan ikiliye kalacak. Ayrıca Steve Rogers, Endgame’de kalkanı Sam Wilson’a bırakmış olsa da ABD hükümeti, yeni Captain America’nın kendi seçtikleri bir adam olmasını isteyecek. Film Malcolm Spellman trarafından yaratıldı ve Kari Skogland tarafından yönetilecek.

The Falcon and the Winter Soldier gelmeden önce okumanız gereken çizgi romanları listeledik

Altı bölümlük dizi, belirli bir çizgi roman hikayesine dayanmıyor. Ancak gerçek Marvel tarzında, hazırlanan dizi devam eden olaylar olmak üzere çeşitli çizgi romanlardan yararlanacak. WandaVision geldikten sonra, şovla ilgili kitapların satışlarında büyük bir patlama gördü. Fiyatlar hızla yükseldi ve birkaç ticari koleksiyon baskısı da tükendi. The Falcon ve Winter Soldier’ın aynı fenomeni yarattığını görmek hiç de şaşırtıcı olmaz. Marvel tarihini tazelemek ve koleksiyonlarına eklemek isteyenler için seriyle alakalı olabilecek çizgi romanları sizin için sıraladık.

Modern Hikayeler

Falcon & Winter Soldier (2020), Derek Landy, Federico Vicentini
All-New Captain America: HYDRA Ascendant (2015), Rick Remender, Stuart Immonen
Captain America: Sam Wilson No. 1-24 (2015), Nick Spencer
Falcon (2017), Rodney Barnes, Joshua Cassara
Winter Soldier No. 1-14 (2012), Ed Brubaker, Butch Guice, Michael Lark
Thunderbolts Presents: Zemo – Born Better (2007), Fabian Nicieza, Tom Grummett

Klasik Hikayeler

Captain America (1985-1995), Mark Gruenwald

The Falcon and the Winter Soldier gelip çizgi romanlar pahalılaşmadan yukarıdaki çizgi romanları okursanız konuya daha hakim olacaksınız.

OnePlus akıllı saat için geri sayım başladı!