OnePlus akıllı saat için geri sayım başladı!

OnePlus akıllı saat için geri sayım başladı!

Yıllardır OnePlus’ın ilk akıllı saatini duyuyoruz. Akıllı saatin geçen yıl 8T ile birlikte gelmesi bekleniyordu ancak gelmedi. Aralık ayında şirketin CEO’su Bay Pete Lau, şirketin ilk akıllı saatini 2021’in başlarında piyasaya süreceğini söyledi. Artık şirketin akıllı saati için geri sayım başladı. Akıllı saat 23 Mart’ta OnePlus 9 serisiyle birlikte geliyor.

OnePlus, Twitter’da akıllı saati hakkında soru soran kişilerin yorumlarını içeren kısa bir klip paylaştı. Tweetin başlığında “İstediniz, yaptık” benzeri bir yazı yazıyor. Gönderi ayrıca akıllı saatin yakında geleceğini onaylıyor. Şirket, saat için geliş tarihinden açıkça bahsetmiyor. Ancak saatin 23 Mart etkinliğinde tanıtılacağını söylemek yanlış olmayacaktır. Resmi forumlarındaki bir gönderide şirket, “OnePlus ailesine katılan yeni üye sağlıklı, dakik ve hatta siz uyurken bile sizinle ilgilenecek” ifadesinde bulundu. Bu ifadeler, OnePlus Watch’un sağlık ve fitness özellikleri ve uyku takibi ile geleceğini doğruluyor. Tüm bu özellikler zaten bekleniyordu çünkü çoğu akıllı saat bu özelliklerle birlikte geliyor.

OnePlus akıllı saat için geri sayım başladı!

OnePlus henüz akıllı saati hakkında pek bir şey açıklamamış olsa da, bir de yarışma duyurdu. Yarışmanın dokuz kazananı şirketin ilk akıllı saatiyle ödüllendirilecek. Yarışmaya girişler 23 Mart 09:59  kadar kabul ediliyor. Tüm bilinenler şimdilik bundan ibaret. Şirketin resmi lansmanıyla her şey netliğe kavuşacaktır. Akıllı saat sektöründeki rekabet her yeni ürünle artarken OnePlus bu konuda rakiplerine kıyasla ne kadar başarılı olacak göreceğiz.

TP-Link RE505X Wi-Fi 6 destekli menzil genişletici aile boyu kablosuz keyif