Google Chrome 89 bomba gibi geliyor: İşte öne çıkan özellikler

Google Chrome 89

Google Chrome 89 bomba gibi özelliklerle birlikte kullanıcıları selamlıyor. Hem Apple hem de diğer üreticiler bundan büyük oranda memnun kalacak. İşte merak edilen tüm detaylar.

Yepyeni özellikler getirmesi ile bilinen Google Chrome 89 tüm kullanıcılar ile paylaşıldı. macOS, Android ve Windows gibi işletim sistemlerinde çok güçlü yanıtlar verebiliyor. Ayrıca her platform için farklı özellikler sunduğu ifade ediliyor. Mesela bu yeni sürüm macOS için bellik tasarrufunu büyük oranda sağlıyor.

Günümüzde bellek tasarrufu sağlamak gerçekten de son derece önemli. Hem kullanılan uygulama sayısının artması hem de birçok teknik detayda fazlaca belleğe ihtiyaç duyulabiliyor. Özellikle devasa projelerde yüksek bellek kullanmak neredeyse kesin diyebiliriz. Google tarafından sunulan özellikler sadece bunlarla sınırlı değil.

Yeni Google Chrome ısınma sorununu azaltabilir

Bazı cihazlar gerçekten de çok fazla ısınma ve ses problemi yaratabiliyor. Bu durum kullanıcılar için son derece can sıkıcı diyebiliriz. Fakat Google tarafından geliştirilen bu yeni sistemde enerji tutumu üst seviyelere çıkarılıyor. Böylece soğuk ve sessiz çalışan cihazlar görebiliyoruz.

Google Chrome 89

Windows Android platformlarında da bellek kullanımını azaltmayı isteyen Chrome 89, yeni özellikler kazanmaya devam ediyor. Ayrıca hızlı sayfa yüklenmesi gibi kimi ek özellikler sunulması da gündemde. Google tarafından geliştirilen Chrome 89 daha şimdiden popülerlik kazanmaya başladı.

Google Haritalar fotoğraf yükleyip eksik yolları eklemenize izin verecek

Apple, Android ve Windows gibi işletim sistemlerini aynı anda memnun edebilmek gerçekten de son derece zor. Bu nedenle Google’ın hakkını vermek gerekiyor. Peki sizce yeni Chrome tarayıcısı gerçekten de kullanışlı mı? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.