The Elder Scrolls 6 için bekleyenlere kötü haber

The Elder Scrolls 6

Heyecanla beklenen The Elder Scrolls 6 için yapılan açıklama serinin hayranlarını üzdü. Yeni Elder Scrolls oyunu için bekleyiş çok uzun sürecek gibi duruyor.

Oyun dünyasının en saygın stüdyoları arasında yer alan Bethesda Game Studios, yıllardır heyecanla beklenen yeni oyunu Starfield’ı çok yakında oyun severlerle buluşturacak. Uzayda geçen bir Elder Scrolls oyunu olarak tanımlanan Starfield, sadece bu yılın değil, son yılların en heyecan yaratan oyunları arasında yer alıyor. Oyunun arkasında daha önce Fallout ve The Elder Scrolls gibi efsanevi serilere imza atmış olan Bethesda’nın olması beklentileri epey yükseltiyor.

Öte yandan stüdyonun yıllardır üzerinde yoğunlaştığı Starfield’ı artık oyuncularla buluşturacak olması, stüdyonun yeni oyunlara geçmeye hazır olduğu anlamına geliyor. Stüdyonun hem yeni bir Fallout oyunu, hem de yeni bir Elder Scrolls oyunu çıkarmayı planladığı biliniyor. Ancak görünen o ki bu oyunların çıkışı beklediğimizden çok daha geç olacak.

The Elder Scrolls 6'ya ait olduğu iddia edilen bir video yayınlandı

Xbox’ın başındaki isim olan Phil Spencer, bu hafta Bethesda oyunlarının geleceği hakkında önemli bir açıklamada bulundu. Spencer, heyecanla beklenen The Elder Scrolls 6’nın çıkışına en az beş yıl olduğunu söyledi. The Elder Scrolls 6 oynamak için sabırsızlanan oyun severlerin bu haberle yıkılacağına şüphe yok. Çünkü bu, Bethesda standartlarında bile çok uzun bir süre.

Üstelik Elder Scrolls 6 için yapılan bu açıklama yeni Fallout oyunu için de hiç iyiye işaret değil. Çünkü hatırlarsanız Bethesda yönetimi daha önce yaptığı bir açıklamada, yeni Fallout oyununun yeni Elder Scrolls oyunundan sonra çıkacağını duyurmuştu. Bu da Fallout 5 için bekleyişin beş yıldan da fazla süreceği anlamına geliyor.

Galaxy Z Fold 5 görselleri sızdırıldı