The Elder Scrolls Online Ücretsiz Olabilir

the elder scrolls online

Önümüzdeki aylarda yeni nesil konsollara taşınacak olan The Elder Scrolls Online’ın bu geçiş sonrası oyunseverlere ücretsiz olarak sunulacağı belirtiliyor.

Oyun dünyasının en başarılı RPG serileri arasında yer alan The Elder Scrolls serisini MMORPG türüne taşıyan ve multiplayer yapısıyla seriye yeni bir soluk getiren The Elder Scrolls Online, geçtiğimiz yılın başında piyasaya sürüldü ve oyunseverler tarafından beğeniyle karşılandı. The Elder Scrolls Online’ın yapımından sorumlu olan ZeniMax Online Studios oyunu Xbox One ve PlayStation 4’e taşımak için çalışmalarını sürdürürken, kullanıcıları sevindirecek bir haber ortaya çıktı.

elder scrolls online

The Elder Scrolls Online forumlarında gün yüzüne çıkan yeni bir tartışma, dünya genelinde 1 milyondan fazla kayıtlı kullanıcıya sahip olan oyunun çok yakında ücretsiz hale gelebileceğini gösterdi. Tüm bu tartışmalara neden olan olay ise ZeniMax Online Studios‘un oyun için 6 aylık üyelik alma seçeneğini kaldırması oldu. Stüdyonun 6 aydan önce oyunu ücretsiz hale getireceğini savunan oyunseverler, 6 aylık üyeliğin bu nedenle kaldırıldığını savundular.

ZeniMax Online Studios veya yayımcı firma Bethesda Softworks tarafından henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmamış olsa da, önümüzdeki aylarda yeni nesil konsollara taşınacak olan oyunun halihazırda PlayStation Network veya Xbox Live üyesi olan kullanıcılardan ekstra ücret talep edemeyeceği göz önüne alındığında oyunun ücretsiz hale gelmesi bekleniyor.

LG G Flex 2 CES 2015’te Tanıtılabilir