The Division’ın Beta Süreci Sonunda Başlıyor

The Division’un Videosu ortaya çıktı

Bu yılın en merak edilen oyunları arasında yer alan The Division’ın açık Beta süreci nihayet başlıyor. Bu sürece katılan oyuncular The Division’ı önceden oynama şansı yakalayacaklar.

Ubisoft stüdyosu tarafından geliştirilen The Division, 2016’nın en çok merak edilen oyunlarının başında geliyor. Duyurulduğu günden beri oyuncuların ilgisini çekmeyi başaran oyun, sonunda oyuncularla buluşmaya hazır. Oyunun kendisi Mart ayında satışa sunulacak olsa da, Beta süreci sayesinde birçok oyuncu The Division’ı erkenden oynama şansı yakalayacak.

The_Division

The Division’ın açık Beta süreci bugüne kadar defalarca ertelenmiş olsa da, sonunda Ubisoft’tan resmi bir tarih geldi. Stüdyonun açıklamasına göre, Xbox One ve PC sahipleri 28 Ocak’ta başlayacak olan Beta sürecine dahil olabilecekler. RPG ve FPS başta olmak üzere birçok türü birbirine karıştıran The Division’ın nasıl bir deneyim sunacağı merak konusuydu. Beta sürecinin başlamasıyla birlikte, oyunla ilgili merak edilen birçok soru cevap bulacak. Beta sürecine kayıtlar başlamış durumda. Bu sürece dahil olmanın ne garanti yolu ise, oyun için önsipariş vermek.

Aralık Ayının Kazananları PS4 ve Black Ops 3 Oldu