Steam Üyesi Norveçlinin Garip Hedefi!

Hitman Ön Siparişleri İptal Edildi

#İŞBİRLİĞİ

Adını açıklamaktan itina ile kaçınan bir Norveçli Steam üyesi, kendisine mümkün olması imkansız görünen bir hedef seçti. Steam üyesi oyun müdaviminin amacı, Steam platformunda yayınlanan tüm oyunları birer birer bitirmek. 

Reddit sitesinde Multitasker ismiyle boy gösteren bir Norveçli oyun fanatiği, Steam platformundaki 1200’den fazla oyunu bitirme hedefi güdüyor. Multitasker, bu amacın peşinden 2012 yılından beri koşuyor ve 200 barajına ulaşmış durumda. Oyuncu, tüm Syeam oyunlarını içeren küçük kutucuklardan oluşan bir görsel düzenlemiş ve bitirdiği yapımları tek tek işaretlemiş.

Aklınıza hemen bu kişinin, işsiz, güçsüz, bekar bir asosyal olduğu gelebilir ne var ki durum, pek de böyle değil. Multitasker takma isimli takıntılı zat; evli ve iki yaşında bir çocuk babası. Üstelik karısıyla birlikte yeni bir çocuk bekliyorlar.

2992011 145285056905

Multitasker, kendisine 3 oyun oynama sınırı koymuş. Hiçbir zaman bir oyunu bitirmeden, diğerinin kurulumunu gerçekleştirmiyor. Ona göre bir oyunu bitirmek, “credits” ekranını izlemekle mümkün. Multiplayer yapımlardaki hedefi ise farklı. Norveçli çılgın, bir multiplayer oyunun içindeki tüm tekli görevlerini tamamlayınca, kendisini başarıya kavuşmuş ilan ediyor.

Oyun fanatiği (veya kendisine ne isim koyarsanız koyun), oyunları bitirdiğini ispatlamak için, hepsini videoya alıp özel bir Youtube kanalına yüklüyor. Bu satırlara tıklayarak, kendisinin başarılarına şahit olabilirsiniz.

Steam’e sürekli yeni oyunlar yüklenirken, Multitasker’ın amacını nasıl başaracağını veya olur da bunu becerirse, ne  kadar süreceğini anlamakta ise zorluk çekiyoruz.