The Crew’ün Beta Versiyonu Yoğun İlgi Gördü

The Crew İçin İkinci Beta Yakında Yayınlanacak

Bu yılın en merak edilen oyunları arasında yer alan The Crew’ün ilk Beta sürecinin gördüğü ilginin ardından, ikinci Beta sürecinin de başlayacağı açıklandı.

Oyunseverlere açık dünyada geçen kapsamlı bir online yarış deneyimi sunması beklenen The Crew, bu yılın en merak edilen oyunlarının başında geliyor. Ivory Tower ve Ubisoft Reflections stüdyolarının ortaklındığı geliştirilen bu yenilikçi yarış oyunu için meraklı bekleyiş devam ederken, Ubisoft’ta oyununu test etmek için çalışmalarını sürdürüyor. The Crew‘ün kullanıcılar tarafından nasıl karşılanacağını görmek için oyunun Beta versiyonunu geçtiğimiz ay bazı kullanıcılara sunan stüdyo, bu süreçten memnun kalmış gibi görünüyor.

The_Crew

The Crew‘ün ilk Beta aşamasında oyunseverlerden gördüğü yoğun ilgiden memnun olduğu söylenen Ubisoft, Beta sürümünü çok yakında ikinci bir test grubuna sunmaya hazırlanıyor. Resmi sitesi üzerinden konuyla ilgili bir açıklama yayınlayan Ubisoft, oyun için ikinci bir Beta versiyonunun 25 Ağustos’ta kullanıcılara sunulacağını duyurdu. Bu ikinci Beta süreci için de kullanıcıların yakında seçilmeye başlanacağını duyuran stüdyo, oyun için ön sipariş veren kullanıcıların Beta aşamasına doğrudan katılacağını da vurguladı.

The Division Gamescom 2014′e Hazırlanıyor