The Division’un Beta Tarihi belli oldu!

The Division’un Beta Tarihi belli oldu

The Division’un Beta Tarihi belli oldu.

Tom Clancy’s The Division’ın Beta Testinin Tarihi bugün itibariye açıklandı. Beta Tarihi; Xbox One Kullanıcıları için 28-31 Ocak, PlayStation 4 ve PC Kullanıcıları için 29-31 Ocak olarak belirlendi.

Massive Entertainment tarafından geliştirilen Tom Clancy’s The Division, 3. Şahıs Bakış açısıyla oynanabilen bir Rol Yapma oyunu.

Oyun; Para üzerinden bulaşan bir Virüs sebebiyle çöken Toplumsal Yaşamı anlatıyor. 8 Mart 2016’da çıkışını gerçekleştirecek olan The Division; Xbox One, PlayStation 4 ve PC’de oynanabilecek.

Eğer Tom Clancy’s The Division’ı Ön Sipariş ile satın aldıysanız Beta’ya direkt olarak giriş sağlayabileceksiniz.

Ama Oyunu, daha almamış ve duruma göre satın almak istiyorsanız, Join The Waiting List’e tıklayıp Uplay Hesabınızla giriş yaparak sıraya girebilirsiniz.

Xbox One, PlayStation 4 ve PC olarak ayrı işlem yapılması gereken bu durumda, UPlay hesabı dışında Xbox ve PlayStation Kullanıcılarının; Xbox Live Gold ve PlayStation Plus Üyeliklerine de sahip olması gerekiyor.

Eğer Oyunu zaten Ön Siparişten satın aldıysanız yine verilen Beta Kodunu, Redeem Your Beta Code kısmından girebilirsiniz. Böylece oyunu Test etmiş olacaksınız.

Win32 desteği veren telefon: Surface Phone