Ghost Recon Wildlands açık beta bugün başlıyor

ghost recon wildlands 1

Geçtiğimiz günlerde ön kayıtları başlayan Ghost Recon Wildlands açık betası bugün start alıyor. İşte açık betayla ilgili detaylar.

Ubisoft’ta bağlı Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen Ghost Recon Wildlands kısa süre önce kapalı beta sürecini sonlandırmıştı. Kapalı beta sürecinin sonuna gelinmesinin ardından, şimdi de açık beta süreci start alıyor.

Ubisoft geçtiğimiz günlerde Ghost Recon Wildlands açık betasının 23 Şubat’ta başlayacağını açıklamış ve betayı ön indirmeye sunmuştu.

Oyunu indirenler, betayı bugün itibariyle oynamaya başlıyor. 27 Şubat’a kadar devam edecek olan betada, Itacua ve Montuyoc haritaları oynanabilir olacak. Hatırlanacağı üzere kapalı betada sadece Itacua haritası oynanabiliyordu.

Eğer Ghost Recon Wildlands’ın açık betasına katılır ve sonradan oyunu 31 Mart’a kadar satın alırsanız, Unidad Conspiracy isimli görevine de ücretsiz sahip olabileceksiniz.

Dip not olarak belirtelim, Ghost Recon Wildlands’ın açık beta sürümü yaklaşık olarak 24GB. Eğer daha önce kapalı betayı indirdiyseniz 19GB boyutundaki güncellemeyi indirmeniz, açık betayı oynamanız için yeterli olacaktır.

7 Mart’ta PC, PlayStation 4 ve Xbox One için eş zamanlı olarak yayınlanacak olan Ghost Recon Wildlands’ın tam sürümünde 21 farklı harita oyuncuları bekliyor olacak.