Gears of War 4’ün Beta Süreci Başladı

Gears of War DG

Bu yılın en merak edilen oyunlarından biri olan Gears of War 4’ün beta süreci başladı. Beta sürecine Gears of War: Ultimate Edition oynayanlar katılacak.

Gears of War 4’ü geliştiren The Coalition stüdyosu ve oyunun yayımcısı olan Microsoft, bugün bir açıklama yayınlayarak oyunun beta sürecinin başladığını duyurdu. Daha önce açıklandığı gibi bu beta sürecine, Gears of War: Ultimate Edition’ı xbox One veya PC’de oynayanlar katılabilecek. Beta sürecinin bu ilk aşaması 24 Nisan’a kadar devam edecek. Bu tarihten sonra ikinci aşamaya geçilecek. 24 Nisan’da başlayacak ikinci aşamada tüm Xbox Live Gold kullanıcıları oyunu test edebilecek.

Gears_of_war_4

Gears of War 4’ün Beta süreci 1 Mayıs’a kadar devam edecek. Bu süreçte kaç tane haritanın ve modun oynanabileceği şimdilik bilinmiyor. Ancak beta sürecine katılma şansı yakalayanlar merak edilen yeni oyun mekaniklerini önceden görme şansı yakalayacaklar. Xbox One’ın en önemli oyunlarından biri olmasına kesin gözüyle bakılan Gears of War 4, bu yılın son aylarında satışa çıkacak. Ancak şimdilik resmi bir çıkış tarihi açıklanmış değil.