Rainbow Six Siege Beta Aşamasına Geçti

Merakla beklenen Rainbox Six: Siege’in açık beta süreci başlatıldı. Oyunu denemek isteyen kullanıcılar 30 Kasım’a kadar sürecek açık beta sürecine katılabilecekler.

Sevilen aksiyon serisi Tom Clancy’s Rainbow Six’in yeni oyunu Rainbox Six Siege, 2015 yılında çıkacak en merak edilen oyunlardan biri. 1 Aralık’ta satışa sunulacak olan oyun için meraklı bekleyiş devam ederken, oyunun yapım aşamasında önemli bir noktaya gelindi. Oyunun yapımından sorumlu olan Ubisoft Montreal, Rainbow Six Siege’in açık beta sürecini başlattı. Oyunu erkenden denemek isteyen kullanıcılar, açık beta sürecine kaydolarak önümüzdeki birkaç gün boyunca oyunu ücretsiz bir şekilde oynayabilecekler.

Rainbow Six Siege sistem gereksinimleri!

Popüler Rainbox Six serisinin yeni oyunu olması Siege’i zaten merak edilen bir oyun yapmıştı ama E3 2015 kapsamında gösterilen ilk görüntüler oyunu bir anda yılın en merak edilen oyunları arasına soktu. 6 kişilik takımlardan oluşan polis ve suçlu taraflarını karşı karşıya getirecek olan oyun, co-op oyunlarına yeni bir soluk getirecek gibi görünüyor. Oyunculara baskı alanına giriş için birçok farklı giriş noktası sunan oyun, böylece her haritada birçok farklı senaryonun ortaya çıkmasını mümkün hale getiriyor. PlayStation 4, Xbox One ve PC’ye yönelik olarak geliştirilen oyun, daha önce de belirttiğimiz gibi 1 Aralık’ta raflardaki yerini alacak.

Samsung: Akıllı Saat Satışları Hızla Artıyor