The Batman filminin ünlü oyuncusu tutuklandı

The Batman filminin ünlü oyuncusu tutuklandı

The Batman filminde Joker’i oynayan Barry Keoghan, Kuzey Dublin’de “kamu düzenini bozmaktan” tutuklandı. İşte tüm detaylar.

İrlanda Independent.ie gazetesinden gelen yeni bir rapor The Batman filminden bilinen Keoghan’ın yakın zamanda tutuklandığını yazdı. Oyuncunun memleketi Dublin’de polisin “kamu düzeni olayı” olarak tanımladığı bir olay yüzünden tutuklandığı bildirildi. Polisin, 10 Nisan Pazar günü sabah 7’den önce sarhoş bir halde bir apartman balkonunda oturan bir adamı ihbar eden Kuzey Dublin sakinlerinin şikayetine yanıt verdiği söyleniyor. Keoghan’ın olay boyunca çatışmadığı ve tutuklanmasından kısa bir süre sonra serbest bırakıldığı bildirildi.

The Batman filminin ünlü oyuncusu tutuklandı

The Batman filminde yeni tanıtılan Joker’inin arkasındaki aktör Barry Keoghan, geçen hafta sonu bir asayiş olayı nedeniyle Dublin’de tutuklandı. 2017’de The Killing of a Sacred Deer’da popülerlik kazanmasından bu yana Keoghan, The Green Knight ve geçen yılki Eternals da dahil olmak üzere birçok önemli yapımda yer aldı. Eternals’daki rolüyle hem izleyiciler hem de eleştirmenler tarafından eleştirilse de, aktörün henüz süper kahraman filmleriyle işi bitmedi ve son zamanlarda Batman’da kısa bir sahne için ortaya çıktı.

Matt Reeves tarafından yönetilen Batman, Gotham City’ye yepyeni bir bakış açısı getirmişti. Twilight filminden tanınan Robert Pattinson da bu sefer yeni Batman olarak olarak karşımıza çıkmıştı. Filmdeki ana kötü karakter Riddler (Paul Dano) iken, Keoghan filmde şekli bozulmuş, kıkırdayan bir mahkum olan “Görünmeyen Arkham Tutsağı” olarak görünüyor.

NASA megaroket testini üçüncü kez ertelemek zorunda kaldı