The Batman filmine 2 oyuncu daha dahil oldu

the batman

2021 yılında vizyona girmesi beklenen The Batman filminde yer alacak oyuncular netlik kazanmaya devam ediyor. Son olarak film kadrosuna 2 isim daha dahil edildi. İşte detaylar.

Beyaz perdede en çok boy gösteren karakterlerden biri olan Batman önümüzdeki yıl bir kez daha seyirci karşısına çıkacak. Bu sefer Kara Şövalye’ye Alacakaranlık serisiyle üne kavuşan Robert Pattinson hayat verecek.

The Batman ismiyle seyirci karşısına çıkacak olan filmin oyuncu kadrosu da yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Geçtiğimiz gün sızdırılan bir habere göre, Westworld dizisindeki rolü ile dikkat çeken Jeffrey Wright da oyuncu kadrosuna dahil edildi. Henüz kesinlik kazanmamış olsa da Wright’ın Komiser Gordon karakterine hayat vereceği tahmin ediliyor.

Filmin kadrosuna dahil olan bir diğer isimse Jonah Hill. Eğer söylentiler doğru çıkarsa Hill de Penguen karakterine hayat verecek. Eğer bu söylentiler gerçekse Batman’in filmdeki düşmanı da az buçuk belli diyebiliriz. Görünen o ki Kara Şövalye yeni filmde bir mafya patronu olan Penguen ile yüzleşecek. Yine de bekleyip göreceğiz.

Fortnite x Batman ortaklığı duyuruldu