Joker 2 filmi için önemli iddia! Batman geliyor!

Joker protesto

Joker filminin devamının geleceğini zaten biliyoruz. Zira DC filmin devamı için ilk sinyalleri vermişti. Şimdi yeni filmde Batman karakterinin de görünebileceği iddia edildi. İşte konu ile ilgili tüm ayrıntılar.

Joker 2 filmi için önemli iddia! Batman geliyor! DC, Joker’in baş düşmanı Batman’in yeni filmi 4 Mart’ta vizyona girmişti. Nitekim film hayli önemli bir gişe hasılatına imza attı. Alacakaranlık filmindeki Edward Cullen rolüyle hatırlanan Pattinson, kimileri tarafından Batman rolüne atfedilse de kimileri tarafından yeni Batman olarak kabul görmedi.

joker

Batman’in ezeli rakibi Joker ise son filmiyle 11 dalda Oscar’a aday gösterildi. Filmdeki inanılmaz oyunculuğuyla seyircinin beğenisini kazanan Joaquin Phoenix, rolüyle en iyi erkek oyuncu Oscar’ını aldı. Senarist Todd Phillip yazdığı senaryoyla eleştirmenler tarafından eleştirilmiş olsa da başarılı bir iş çıkardığı ortada.

joker 1

Joker 2 filmi için önemli iddia! Batman geliyor!

Joker severler, şu anda yaşadığınız heyecanı tahmin edebiliyoruz ancak devam filmi hakkında henüz çok fazla detaya sahip değiliz. Heroic Hollywood’a göre, Warner Bros. Devam filminin ilk taslağını aldı. Bir önceki filmin senaristi Todd Phillip, geçen yılın Mayıs ayında devam filmi için sözleşme imzalamıştı. Filmin bir önceki filmden Arthur Fleck’in hikayesini takip etmesi bekleniyor. İlk filmiyle dünya çapında 1 milyar dolar hasılat yapan filmin devam filminin çekimlerine 2023 baharında başlaması planlanıyor.

joker filmi

Joaquin Phoenix’i tekrar Joker olarak izleyeceğiz gibi görünüyor. Bu konuda henüz resmi bir açıklama yok. Birkaç yıl içinde vizyona girmesi planlanan filmle ilgili duyuru büyük heyecan yaratsa da film hakkında yeni bilgiler için bir süre beklememiz gerekiyor. Şimdilik Robert Pattinson’ı ezeli düşmanı Batman’in yeni filminde izlemekle yetineceğiz.

Samsung Galaxy S23’ün yonga seti kesinleşti