Batman vs. Superman’da Yeni Karakter, Yeni Heyecan!

huge justice league superhero movie may be coming in 2017

2015 yılında gösterime girecek Batman vs. Superman filminde, kadroya yeni bir oyuncu katıldı. Yeni oyuncunun canlandırdığı yeni karakter, fantastik-bilim kurgu sevenleri kolayca etkileyecek.

Bilindiği gibi Superman’in yeniden çekilmiş versiyonu olan Man of Steel, 200 (410 milyon TL) milyon dolarlık harcamalarına karşın 660 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmişti. Üstelik bu rakamlara, DVD satışları da dahil değil. DVD ve Blu-ray satışlarıyla birlikte filmin, 700 milyon dolar gelire sahip olması bekleniyor.

Man Of Steel Henry Cavill Kal El 3

Man Of Steel’in devam filmi ise, çok daha fazlasını bekliyor. Ben Affleck’in canlandıracağı Batman karakterine yeni bir süper insan eklendi: Serini yeni filmine, Fast and Furios serisiyle dikkat çeken bayan aktör Gal Gadot da katılacak. Gal Gadot’un canlandıracağı karakter ise Superman’e yakın güçleriyle dikkat çeken Wonder Woman olacak. Zaten Green Lantern filmi çekilen evrene, Wonder Woman’ın katılımıyla bir Justice League (Adalet Birliği) filmi çekilecek. Tabi bu belli miktarda Man of Steel: Batman vs. Superman’ın gişe hasılatına bağlı olacak. Tahminimiz, yeni filmin finansal sınırları aşacağı ve Adalet Birliği filminin 2016 yılında gösterime gireceği.