Yeni Joker Seçildi mi?

jokeron

Oscar ödülü alan Heath Ledger’ın Joker performansından sonra rolün yeni sahibi kim olacak? Bir çok oyuncunun korktuğu Joker karakteri için kimin ismi geçiyor?

Batman Kara Şovalye filminde Heath Ledger tarafından canlandırılan Joker karakteri izleyicilerin aklına kazınmıştı. Oyuncu çekimlerden kısa süre sonra talihsiz bir şekilde hayata gözlerini yummuştu. Ledger öldükten sonra Oscar alan çok az oyuncudan biri olarak ismini sinema tarihine yazdırdı. Uzun süre Heath Ledger’ın anısına saygıdan dolayı Joker rolü için yeni isimler yapımcılar tarafından düşünülmüyordu. Batman v Superman filmiyle birlikte yeni bir evren yaratmak isteyen yapımcılar, Joker için de arayışlara başladı.

joker

Batman v Superman filminden sonra devam edecek DC evreni için Joker arayışına giren yapımcıların büyük ihtimalle Oscar ödüllü oyuncu Jared Leto ile anlaşacakları konuşuluyor. Suicade Squad adlı filmde görülecek Joker, devlet tarafından zorla operasyonlara gönderilen süper kötülerden oluşuyor. Joker ise bu kötü takımında yer alacak. Ayrıca filmde Lex Luthor olarak, Jesse Eisenberg izleyicilerin karşısına çıkacak. Filmde Joker dışında Bane, Lex Luthor, Poison Ivy ve Harley Quinn gibi diğer ünlü kötü karakterler de gözükecek.

Selfie Çekmek İsterken Öldü


Yorumlar kapatıldı.