The Batman filmi için çekimler tekrar başladı

The Batman

The Batman filmi için çekimlerin kaldığı yerden devam ettiği açıklandı. Görünen o ki Robert Pattinson koronavirüsü hızlı bir şekilde atlatmış.

DC sinematik evreninin en önemli karakterlerinden biri olan Batman bir kez daha izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bilindiği üzere bu sefer Batman karakterine ünlü oyuncu Robert Pattinson hayat verecek.

Son yapılan açıklamada filmin 3’te birinin tamamlandığı belirtilmişti. Yani The Batman ekibinin önünde daha uzun bir yok var. Buna rağmen film için yayınlanan ilk fragman hayli beğenilmişti.

Fakat bir süre sonra başrolde yer alan Robert Pattinson’un covid-19 testinin pozitif çıktığı ve bu yüzden çekimlerin durdurulduğu belirtilmişti.

The Batman filmi kaldığı yerden devam ediyor

Pattinson hiçbir belirti göstermemesine rağmen testi pozitif çıktığı için karantinaya alındı. Pattinson için yapılan son testin negatif çıkması ve iyileşmesi sonrası çekimlere geri döndü. Hali hazırda Batman çekimleri kaldığı yerden devam ediyor.

the batman filmi

Filmin oyuncu kadrosunda Robert Pattinson (Batman), Colin Farrell (The Penguin), Zoë Kravitz (Catwoman), Andy Serkis (Alfred Pennyworth), Paul Dano (The Riddler), Jeffrey Wright (Jim Gordon) ve John Turturro (Carmine Falcone) gibi isimler yer alıyor.

1 Ekim 2021’de vizyona girmesi beklenen The Batman’in sinematik evrende yer alıp almayacağı ise henüz netlik kazanmış değil. DC şu aralar sinematik evren tarafında ciddi çelişkiler yapıyor. Zira evrenin The Flash filmi ile sıfırlanması sonrası ne olacağı belli değil.

God of War 2 duyuruldu! İşte detaylar