The Batman filmi internette yayınlandı

Batman 2

4 Mart’ta vizyona giren The Batman, dün HBO Max’te yayınlandı. Böylece yeni Batman filmi internette yerini almış oldu.

Geçtiğimiz ay vizyona giren ve sinema severler tarafından ilgiyle karşılanan yeni Batman filmi The Batman, dün internet üzerinden de yayınlandı. Gösterime girmesinin üzerinden sadece bir buçuk ay geçmiş olmasına rağmen film, Warner Bros tarafından HBO Max platformu üzerinden izleyicilere sunuldu.

Elbette filmin HBO Max üzerinden yayınlanması ile birlikte internette çeşitli korsan yayın yapan siteler üzerinde hızla yayılması bir oldu. Yeni Batman filmi daha şimdiden pek çok internet sitesinde ve torrent platformunda bir numaraya yerleşmiş durumda.

The Batman

İşin ilginci The Batman, Türkiye’nin de aralarında yer aldığı pek çok ülkede hala sinemalarda gösterimde. Hatta film daha birkaç gün önce gişede 750 milyon dolar barajını aştı.

Normalde bir stüdyonun sinemalarda olan ve izleyici çekmeye devam eden bir filmi internet üzerinden yayınlaması beklenmez. Ancak Warner Bros, dijital platformu HBO Max’i popüler hale getirmek için böyle bir hamleye imza attı. Şirket, Batman filminin platforma gelmesinin, özellikle pandemi nedeniyle sinemaya gitmek istemeyen seyircileri HBO Max’e çekeceğini umuyor. Elbette bu planın başarılı olup olmayacağını zaman gösterecek ama bu vesileyle Batman internetteki yerini beklenenden önce almış oldu.

Matt Reeves’in yönettiği yeni Batman filminde sevilen kahramana Twilight serisiyle tanınan Robert Pattinson hayat veriyor. Kedi Kadın’ı ise Zoe Kravitz canlandırıyor.

Elon Musk Twitter’ı almak için Tesla hisselerini ipotek etmek zorunda kalabilir