God of War 2 duyuruldu!

gow

Sony PS5 için düzenlediği özel etkinliğinde sonunda sürpriz bir şekilde God of War 2’yi duyurdu. İşte God of War 2 ile ilgili detaylar.

Sony’nin düzenlediği etkinlikte en sona sakladığı duyurulardan birisi de yeni God of War oyunu oldu. Sizlerin de tahmin edebileceği üzere oyunla ilgili net bir bilgi paylaşılmadı. Sadece yeni God of War oyununun geldiğini ifade eden Ragnarok is Coming ifadesi ekrana yansıdı ve ardından da SantaMonica logosu belirdi.

Hatırlanacağı üzere ilk oyunda Thor’un kardeşini öldürerek İskandinav tanrılarını da karşımıza almıştık. Hatta kehanete göre oğlumuzun Loki olduğunu öğrenmiş ve Kratos’un da yakın zamanda öleceğini görmüştük.

Elbette söz konusu Kratos olduğunda ölümün pek de bir önemi yok. Zira kendisi defalarca ölmesine rağmen bir şekilde hayata geri dönmüştü.

 

God of War 2 PlayStation 5 için geliyor!

Yeni God of War oyunu 2021 yılında PlayStation 5 için gelecek. Oyundaki ana düşmanımız ise muhtemelen Thor olacaktır. İlk oyunda Thor’un ismini sıklıkla duymuştuk. Fakat karşılaşma fırsatımız olmamıştı. Sadece oyunun sonunda rüya olduğunu anladığımız bir sahnede Thor’u evimizin önünde çekici ile şimşekleri üzerine çekerken görmüştük. O sahnede de Thor tam şekilde görünmüyordu.

God of War PS5 için güçlü isimlerden biri olacaktır. Muhtemelen konsol sattıran oyun diye tabir ettiğimiz yapımlar arasına da girebilir. Sonuç olarak bekleyip görmek gerekiyor.

PS5 fiyatı ve çıkış tarihi açıklandı