The Ballad of Songbirds and Snakes oyuncuları netleşiyor

2 1

Megahit seri The Hunger Games’den önceki dönemleri anlatacak olan The Ballad of Songbirds and Snakes’in iki yıldızı film kadrosunda yerini aldı.

The Ballad of Songbirds and Snakes oyuncuları netleşiyor. Suzanne Collins’in aynı adlı romanından alınan ön bölüm, Jennifer Lawrence’ın Katniss Everdeen’inin maceralarından yıllar öncesini ve Panem’in zalim başkanı olacak genç Coriolanus Snow’u merkez alıyor.

Filmin prodüksiyonu devam ediyor ve yapımcı Lionsgate, bu yaz CinemaCon’da bazı görüntüleri sunacak kadar kendinden emin, ancak filmin iki yıldızı şimdiye kadar bir sır olarak kalmıştı.

1 1

Steven Spielberg’in Batı Yakası Hikâyesi’nde Maria’yı oynayan ve Disney’in animasyon klasiği Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler’in yeni canlı aksiyon yeniden anlatımında Pamuk Prenses’i oynayacak Rachel Zegler, Lucy Gray Baird rolünü oynayacak. Kısa süre önce yeniden çekilden Billy The Kid’in yıldızı İngiliz aktör Tom Blyth ise genç Coriolanus Snow olacak.

2 1

The Ballad of Songbirds and Snakes oyuncuları netleşiyor

Film kısaca şöyle: “Panem’in zalim Başkanı olmadan yıllar önce, 18 yaşındaki Coriolanus Snow, bir zamanlar soyu tükenmek üzere olan gururlu fakat gözden düşmüş ailesinin son umududur. 10. yıllık Açlık Oyunları hızla yaklaşırken, genç Snow, 12. Bölge’den gelen haraç kızı Lucy Gray Baird’in akıl hocası olarak atandığında telaşa kapılır. Fakat, Lucy Gray hasat töreni sırasında meydan okurcasına şarkı söyleyerek Panem’in tüm dikkatini çektikten sonra, Snow, durumu onların lehine çevirebileceğini düşünür Hayatta kalmak için zamana karşı kimin ötücü bir kuş, kimin yılan olduğu eninde sonunda ortaya çıkacak.”

3 1

Şu anda filmin 17 Kasım 2023’te vizyona girmesi bekleniyor, ancak tüm vizyon tarihlerinde olduğu gibi tarihin değişmesi olası.

Blizzard, bu ülkelerde ‘Diablo Immortal’ı yayınlamayacak