WhatsApp, kullanıcıların mesajlarını düzenlemesine izin verecek

wa2

WhatsApp, çok talep edilen bir özelliği yakında akıllı telefon uygulamasına getirmeyi planlıyor olabilir. Şirketin gelecekteki güncellemeleri arasında; gönderilmiş mesajları düzenleme seçeneği olduğu söyleniyor.

Whatsapp için bu geliştirme paylaşılan güncelleme fotoğraflarından sonra geldiPaylaşılan resimde, şu anda canlı derlemede mevcut olmayan bir “Mesajı düzenle” seçeneğini gösteriyor. Özellikle, bu ekran görüntüsü uygulamanın Android sürümü içindi, ancak özellik büyük olasılıkla iOS sürümü için de gönderilecek. Şu an itibariyle bu özelliğin popüler mesajlaşma uygulamasında nasıl çalışacağı bilinmiyor. 

WhatsApp

Bununla birlikte, bu en çok istenen özelliklerden biri olmuştur ve zaten gönderilmiş olan mesajların düzeltilmesine yardımcı olabilir. Şu anda, kullanıcılar yalnızca yeni bir mesajda açıklama göndererek veya mesajı tamamen silerek ve tekrar başka bir mesaj göndererek mesajlarını düzeltme seçeneğine sahip.

Yeni Düzenle seçeneği, uygulamanın sağ üst köşesinde yer alacak ve belirli bir sohbet balonu seçildikten sonra görünecektir. Bu menü şu anda canlı yapılardaki Kopyala ve Bilgi seçeneklerini barındırıyor. Bu özelliğin WhatsApp uygulaması için ne zaman kullanıma sunulacağı henüz belli değil. 

 

Apple, Covid nedeniyle iPad üretimini Çin’den Vietnam’a taşıyor