Nicole Kidman Netflix Filmi hakkında şimdiye kadar bildiğimiz her şey

Nicole Kidman Netflix Filmi

Netflix, süper starlar Nicole Kidman, Zac Efron ve Joey King’in başrollerini paylaştığı, merakla beklenen yeni bir romantik komedi yapmaya hazırlanıyor.

Nicole Kidman Netflix Filmi hakkında şimdiye kadar bildiğimiz her şey. Film, genç bir kadın, annesi ve film yıldızı patronunun hikayesini anlatacak. Geçici olarak adı The Family Affair olan film hakkında bildiğimiz her şey ise haberimizde.

Henüz adı belli olmayan romantik komedi, PS I Love You, Paris je t’aime, Freedom Writers ve daha fazlasını içeren Oscar adayı Richard LaGravenese tarafından yönetilecek . Senaryo, LaGravenese tarafından Carrie Solomon ile birlikte yazılıyor.

Nicole Kidman Netflix Filmi

Filmin konusu nedir?

Hikaye, genç bir kadın, annesi ve film yıldızı patronu için aşk, seks ve kimliğin komplikasyonlarıyla karşı karşıya kalan genç bir kadın için komik sonuçlar doğuran şaşırtıcı bir romantizmi konu alıyor.

Nicole Kidman Netflix Filmi

Filmde kimler rol alıyor?

Filmin ana yıldızı, son dönem çalışmaları arasında Nine Perfect Strangers, Being Ricardos ve Aquaman’in yer aldığı ikonik aktris Nicole Kidman olacak .

Kidman ayrıca daha önce Ryan Murphy’nin The Prom filminde Netflix ile çalışmıştı .

Ona Zac Efron ( Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile , Baywatch ) ve Joey King ( Uglies, The Kissing Booth ) eşlik edecek.

Efron daha önce Netflix ile birlikte Zac Efron ile birlikte ikinci sezon için geri dönecek olan Down to Earth adlı realite dizisinde çalışmıştı.

Nicole Kidman Netflix Filmi

Nicole Kidman Netflix Filmi hakkında şimdiye kadar bildiğimiz her şey

Film ne zaman yayınlanacak?

Henüz adı belli olmayan film şu anda ön yapım aşamasında ve Ağustos 2022’de çekimlere başlayacak.

Çoğu prodüksiyon listesi, çekimlerin Ağustos 2022’nin başlarında başlayacağını ve Ekim 2022’ye kadar süreceğini gösteriyor. Filmin çekimleri Atlanta, Georgia’da gerçekleşecek.

Filmin Netflix çıkış tarihi nedir?

The Family Affairr için henüz bir çıkış tarihi yok ancak prodüksiyonun bu yıl sonra başlayacağını düşünürsek, muhtemelen 2023’te bir çıkış bekleyebiliriz.

Windows 11 lisans fiyatları dudak uçuklatıyor