Tesla fabrikasında bira üretilecek: Elon Musk yine yaptı yapacağını

Tesla bir dava için 137 milyon dolar ödeyecek

Uzun bir süredir inşaat çalışmaları devam eden Tesla fabrikasında bira üretilecek. Konu ile ilgili bazı ilginç detaylar ortaya çıktı. Hadi gelin merak edilenlere birlikte göz atalım.

Tesla fabrikasında bira üretileceği söyleniyor. Bildiğiniz üzere Tesla bir süredir Berlin merkezli fabrika üzerinde çalışıyor. Bu fabrikasında ciddi miktarda üretim yapacak olan şirket bazı ilginç denemeler yapıyor. Açıkçası bunların ilk olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca şirket yaklaşık olarak 10 bin kişiye istihdam sağlamayı planlıyor.

Ortaya çıkan son detaylara göre Tesla markası bu fabrika içerisinde bira üretimi yapacak. Ancak bu biralar tamamen şirkete özel olacak. Elon Musk tarafından açıklanan detaylara göre fabrika diğerlerine göre biraz daha farklı olacak. Fabrikanın duvarları sokak sanatçıları tarafından dizayn edilecek. Böylece sanat ve teknoloji bir araya getirilecek.

Tesla fabrikasında bira üretimi gündeme oturdu

Ortaya çıkan detaylara baktığımızda bu fabrikada üretilecek olan biraların son derece şık bardaklarda servis edileceği görülüyor. Özel tasarım şişeler içerisinde yer alacak olan bu biralar aslında Almanlar için bir jest diyebiliriz. Tesla şirketi bu fabrikalar için bir süredir onay almaya çalışıyordu. Bu tür jestlerle onay sürecini hızlandırabilir.

Tesla fabrikasında bira

Elon Musk yaptığı açıklamalarda bu fabrikanın tüm duvarlarının grafitiler ile dolduracağını ifade etti. Ayrıca bira içeceklerini söyleyen Musk Almanların buna çok düşkün olduğunu biliyor. Konuyla ilgili herhangi bir sebep sonuç ilişkisi açıklanmadı. Yani Tesla markasının kendi fabrikasında bunu üretecek olmasının hiçbir açıklaması yok. Tesla fabrikasında bira üretmek tamamen Musk’ın fikri gibi görünüyor.

Tesla aracı adam kaçırma suçunu engelledi: Polis gibi otomobil

Özellikle son dönemlerde Tesla araç üretiminde ileriye gitmek istiyor. Bu nedenle dünyanın birçok bölgesinde fabrikalar kuruyor. Peki siz Tesla tarafından alınan bu ilginç karar hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.