Tesla aracı adam kaçırma suçunu engelledi: Polis gibi otomobil

Tesla aracı adam kaçırma

Birçok kişinin takdirini kazanan Tesla aracı adam kaçırma suçunu engelledi. İlk defa böyle bir olay yaşanıyor. Hadi gelin konuyla alakalı merak edilen bütün detaylara hep birlikte göz atalım.

Gündüz vakti Tesla aracı adam kaçırma suçuna engel oldu. Film gibi sahnelerin olduğu bu kaçırma olayında Tesla Model 3 aracı çok ciddi bir başarı sergiledi. Adeta aksiyon filmlerini aratmayan bir olay aslında elektrikli araçların ne kadar önemli olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

Gündüz vakti bir arkadaşının arabadaki 4 kişi tarafından kaçırılmasına engel olmak isteyen sürücü ilginç bir yöntem denedi. Karşı tarafın aracına defalarca çarptı. Böylece arkadaşını kaçırmalarına engel oldu. Sizler için hemen aşağıya video bıraktık. Videoyu izlediğinizde aslında ne demek istediğinizi biraz daha iyi anlayabilirsiniz.

Tesla aracı adam kaçırma suçunu kalkış gücüyle durdurdu

Tesla Model 3 ve Toyota Yaris araçları karşı karşıya geldi. 4 kişilik bir grup Toyota Yaris aracının içerisindeydi. Tesla Model 3 aracında ise başka birisi bulunuyordu. Toyota Yaris kullananlar Tesla kullanan adamın arkadaşını kendi araçlarına bindirip kaçırmaya çalıştı. Ancak bu adam böyle bir şeyin olmasına izin vermedi.

Defalarca Toyota Yaris aracına çarptı ve karşı tarafı durdurdu. Burada asıl dikkat çekici nokta kalkış anındaki hız. Normal şartlarda herhangi bir dizel veya benzinli araç hızlıca kalkış sağlayamaz. Ancak Tesla Model 3 aracı son derece hızlı bir şekilde kalkış yapabiliyor. Tesla aracı adam kaçırma olayını bile engelledi.

Tesla tam otonom sürüş konusunda açıklama yaptı: İptal kararı geldi

Bazıları bunun reklam çalışması olduğunu söylese bile olayların çok gerçekçi bir tarafı var. Ayrıca amatör kamera ile çekilmiş olması gerçek olma ihtimalini güçlendiriyor. Peki siz bu yaşananlar ve Tesla aracı hakkında ne düşünüyorsunuz?