Tesla Cybertruck beta prototipi test sürüşüne çıktı

hjh

En yeni Tesla Cybertruck beta prototipi, yeni bir ön uç ve büyük bir ön cam sileceği değişikliği ile karşımıza çıktı. Prototipin ön uç tasarımı da tamamen değiştirilmiş durumda.

Tesla, Cybertruck prototiplerini test etmeye başladı ve önümüzdeki haftalarda daha da gelişmiş özellikleri ile test edilmeye devam edecek. Şirket kısa sürede test süreçlerini atlatarak seri üretime geçmeyi planlıyor.

Cybertruck beta prototipinin en son görülmesi, modelin geçen hafta Palo Alto’da görülmesinin ardından geldi. Model dikkat çeken tasarım değişiklikleri olarak arka uç ve yan kısımları olmuştu. Şimdi ise arabanın ön tarafının da yenilenmiş olduğu görülüyor. Palo Alto’da görülen arabanın aynı beta prototipi olduğu düşünüldüğünü belirtelim.

Cybertruck

Cybertruck beta prototipinin yeni görüntüleri önceki prototiplere göre yerden daha kısa mesafeye sahip olduğunu gösteriyor. Ancak görüntüler yeterince kesin değildir ve resimler bozulabilir. Tesla EV prototipindeki ışık çubukları, 2019’da tanıtılan orijinal prototipe benziyor. Ancak iki prototip arasında kesin bir karşılaştırma yok. Yeni araç, alt ışık çubuğunun altında farklı bir ızgara tasarımına sahip.

Beta’nın devasa ön cam sileceği Tesla’nın CEO’su Elon Musk için eleştirilere hedef oldu. Büyük silecek, konvansiyonel araçlarda görülenin aksine kullanılmadığında yandan görünüyor. Musk daha önce Cybertruck’ın üretim versiyonunda devasa silecek tasarımının yer almayacağını belirtmişti. Bu, beta sürümü üretimden önceki sondan bir önceki aşamada olduğu için görülmeye devam ediyor.

Sony Xperia 1V resimleri lansmandan önce ortaya çıktı