Tesla Cybertruck görünümlü iPhone 11 Pro!

Tesla Cybertruck

Lüks tutkunlarının yakından tanıdığı Caviar, Tesla Cybertruck görünümlü iPhone 11 Pro modeli tasarladı. Bu telefonun fiyatı el yakıyor!

iPhone’lar yeteri kadar pahalı değilmiş gibi bir de bunları pırlanta, altın ve zümrüt ile süsleyip ev fiyatına satan Caviar, bugün iPhone 11 Pro’nun yeni bir sürümünü ürettiğini açıkladı.

Apple 2020 yılına hızlı başladı! İşte Apple’ın 2020 Q1 finansal raporu!

Bildiğiniz gibi Tesla, geçtiğimiz ay düzenlemiş olduğu etkinlikte çoğu kesim tarafından beğenilmeyen ama olukça şık tasarım hatlarına sahip olan Cybertruck modelini tanıtmıştı. Cyberpunk teması ile üretilen bu araç şimdi de Caviar’a ilham kaynağı oldu.

caviar 11pro cyberphone 4 catalog

Tesla Cybertruck sınırlı sayıda üretilecek

Cybertruck‘tan esinlenerek üretilen iPhone 11 Pro modelleri olukça şık görünüyor. Telefonun arkasında yer alan çıkıntı ise açılıp stand olarak kullanılabiliyor. Titanium malzemeden üretilen bu modelden sadece 99 adet üretilecek.

Tesla Cybertruck

64 GB, 256 GB ve 512 GB dahili depolama birimi seçeneklerine sahip olan iPhone 11 Pro ve Pro Max modelleri için henüz fiyat açıklanmadı. Bildiğiniz gibi Caviar bu lüks ürünlerinin fiyatlarını direkt olarak açıklardı. Bu modelin yine 100 bin dolara yakın fiyata sahip olacağını düşünüyoruz.caviar 11pro cyberphone photo7Keskin hatları ile dikkat çeken bu modeli satın almak istiyorsanız buradan Caviar’dan fiyat hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Muhtemelen sadece bilgi sahibi olmakla yetineceksiniz. Çünkü 600.000 TL bir telefona verebilecek kimsenin aramızda olmadığını düşünüyoruz.