Epic Games Store tasarımını nihayet yeniledi

Epic games store

Epic Games Store, Steam ile büyük rekabete hazırlanıyor. Epic’e özel yayınlanan ve yayınanacak sansasyonel oyunlarla büyük ilgi toplayan ve hızlı bir başlangıç yapan online oyun mağazası, tasarımı nedeniyle büyük tepki alıyordu.

Düz ve kısıtlı özelliklere sahip amatör bir web sitesi görünümündeki tasarımıyla kullanıcıların arama yapmasına veya oyunları takip etmesine izin vermeyen eski tasarım nihayet geride kaldı.

Epic Games Store Steam’in tacını elinden alabilecek mi?

Epic, Steam gibi bir devle yarışa sokmaya hazırladığı online mağazasında yeni tasarımı yayına aldı.

Kullanıcılar artık trend olan oyunları da görebilecek ve mağazaya oyunların içinden de ulaşabilecek. Böylece oyun içindeyken DLC ve Mod satın almak/yüklemek mümkün olacak.

Ünlü oyun yayıncısının bu tasarım değişimi uzun zamandır bekleniyordu ve oyuncular tarafından da talep ediliyordu.

Kasım ayında önemli video oyunlarının piyasaya çıkması bekleniyor. Ayrılca Aralık ayındaki büyük Noel alışverişi öncesinde mağazada yapılan revizyon, Epic’in yaz tatilini geride bırakıp işe koyulduğunun ispatı olarak yorumlandı.

Red Dead Redemption 2 PC çıkış fragmanı yayınlandı

Steam ise, oyuncuların sayısız oyun içinde aradıkarı oyunları daha kolay bulması için Steam Lab’ı kısa süre önce hayata geçirmişti. Kullancıların hoşuna gidebilecek oyunları yapay zeka ile tespit eden Steam Lab, pek çok oyuncunun daha önce fark etmediği yeni oyunları bulup oynamasını sağlamıştı.

Epic games store