Schwarzenegger, yeni Terminator filminde ‘insan’ olabilir

terminator 6

Terminator Genisys’in gişede beklenen başarıyı elde edememesi, o sıralar planlanan üçleme film serisinin ve TV dizisinin iptal edilmesine yol açmıştı. Ama yeni bir fırsat da doğurmuştu…

Markanın yaratıcılarından olan James Cameron, yakında serinin lisans haklarını tekrar eline alıyor ve önümüzdeki birkaç sene içinde yeni bir Terminator filmiyle karşılaşacağız. Ünlü yönetmen, son olarak T2 yönetmiş ve sonrasında “Artık bu seriye katacağım bir yenilik yok” diyerek sonraki filmlerde görev üstlenmemişti. Bu açıklamanın üzerinden uzun yıllar geçti ve serinin hayranları Cameron’ın döneceği için çok heyecanlı.

terminator

Son gelen bilgilere göre Cameron, Terminator6’da (Henüz net ismi bu değil) Arnold Schwarzenegger’a başrol verecek. Şu an 70 yaşında olan aktör, haliyle eski formundan çok uzakta. Dolayısıyla ilk 3 filmdeki fiziki görünümü ve performansını bu yeni filmde beklemek hayal olur. Fakat Cameron’ın yine dikkat çekici bir fikri var. Henüz kesinleşmedi, ancak Schwarzenegger’ı Terminator 6’da ‘insan’ olarak izleyebiliriz. Yani SkyNet’in o ünlü T800 (T-101, metal iskelet üzerinde yaşayan bir doku) serisinde kullandığı yüz tasarımının kaynağı olan insan.

Daha önce Schwarzenegger’ı böyle izlememiştik. Dolayısıyla merak uyandırmadığını söylesek yalan olur herhalde. Son olarak, yetkililerin bu filmle birlikte yeni bir üçleme yapma düşüncesinde olduğunu da ekleyelim.

Uber’den önemli güncelleme