TikTok akıllı telefon çıkardı

tiktok akıllı

Dans videoları paylaştıran sosyal medya servisi Tiktok akıllı telefon tasarlayarak piyasaya sürdü. 

Gençlerin yoğun ilgisiyle hızlı büyüyen Çinli sosyal medya uygulaması popülaritesini ürün satışlarına dönüştürmek için hızlı bir şekilde kendi telefonunu üretti.

TikTok akıllı telefonlarla gençlerin dans etme ihtiyacını karşılayacak

TikTok’un sahibi ByteDance şirketi Jianguo Pro 3 adını verdiği telefonla, kullanıcıların karşısına çıkıyor. Telefonun isminde 3 ifadesi bulunmasına rağmen bu şirketin ilk telefonu.

Ancak Jianguo Pro serisi aslında Çinli telefon üreticisi Smartisian’ın ürettiği bir telefon modeli. Serinin üçüncü modeli ise, firmanın patent haklarını satın alan TikTok tarafından piyasaya sürümüş oldu.

Telefon TikTok ile entegre olarak piyasaya çıkıyor. Çinli kullanıcılar, TikTok’un Çince uygulaması olan Douyin’i, doğrudan kilit ekranını açar açmaz kullanabiliyorlar. Ayrıca TikTok için patentlenmiş olan tüm filtreler aynı zamanda telefonda çekilen tüm videolarda da kullanılabilecek.

Red Dead Redemption 2 PC çıkış fragmanı yayınlandı

Çinli kullanıcılar telefona 422 dolar karşılığında sahip olabilecekler. Dans video yayınlamayı son derece kolaylaştırmayı hedefleyen telefonun gençler arasında çok popüler olması bekleniyor. Hepimizin bildiği gibi, dans etmek gençler için nefes almak, su içmek, uyumak, uyanmak kadar hayati bir ihtiyaç.

Çin’deki TikTok / Douyin dans çılgınlığından bazı örnekleri aşağıda izleyebilirsiniz.