Telegram bildirim sesleri için yeni güncellemesini duyurdu

Telegram ücretli sisteme

Yeni bir güncellemede Telegram, kullanıcıların herhangi bir sesi bildirim tonu olarak ayarlamasına izin verdiğini duyurdu. İşte tüm detaylar.

Artık telefonunuzdan yüklenen kısa ses dosyalarını kullanabilir ve sesli mesajları bir sohbetten bildirim sesleri olarak kaydedebilirsiniz. Telegram, şu anda 300 KB’ın altındaki ve beş saniyeden kısa ses dosyalarını ve sesli mesajları desteklediğini söylüyor. Ayarlar > Bildirimler ve Sesler menüsünden belirli sohbetlere veya tüm sohbet gruplarına ses atayabilirsiniz. Hemen kullanmak istediğiniz bir sesiniz yoksa, Telegram’ın Bildirim Sesleri kanalında çeşitli bir dizi seçenek arasından seçim yapabilirsiniz.

Telegram bildirim sesleri için yeni güncellemesini duyurdu

Özel bildirim seslerinin yanı sıra uygulama, özel sessize alma süreleri de kullanıma sundu. Önceden bildirimleri yalnızca bir saat, sekiz saat veya iki gün boyunca sessize alabiliyordunuz, ancak yeni güncelleme size çok daha fazla seçenek sunuyor. Artık, örneğin 30 dakikalık bir sürüş sırasında bildirimleri susturabileceksiniz. Ya da iki aylık çok daha uzun bir süre boyunca bildirimleri duraklatmak istiyorsanız, bu özellik biraz daha pratik olacaktır.

Uygulama ayrıca, iOS’ta Telegram’ın Android sürümü kadar çok dili destekleyen geliştirilmiş uygulama içi çeviri de dahil olmak üzere, işletim sistemine özgü bazı değişiklikler yaptı. Mesajlaşma uygulaması artık Android’de resim içinde resim modunda oynatıcı penceresinin boyutunu değiştirmenize, pencereyi yeniden boyutlandırmak için sıkıştırma hareketlerini kullanmanıza veya ekranı kapatmak için “X” düğmesine basmanıza olanak tanıyacak.

Marvel’ın Thor: Love and Thunder filminden ilk fragman yayınlandı