Xiaomi Civi 1S hakkında açıklama yaptı

xiaomi 3

Xiaomi tarafından geliştirilen ve bir süredir adı kulislerde kulaktan kulağa yayılan Xiaomi Civi 1S’in tanıtım tarihi belli oldu.

Xiaomi Civi 1S hakkında açıklama yaptı. Çinli teknoloji şirketi Xiaomi tarafından geliştirilen onlarca telefon modelinden biri Civi 1S. Bugüne kadar pek çok sızıntıda adına rastladığımız bu yeni cihazın artık ne zaman tanıtılacağını biliyoruz. Xiaomi tarafından yapılan açıklamaya göre, 21 Nisan 2022 tarihinde gerçekleşecek bir lansman ile bu model resmen tanıtılmış olacak. Bununla birlikte tabi ki bu telefonun özelliklerini öğrenmek için lansman tarihini beklememize gerek yok.

Xiaomi Civi 1S

Xiaomi’nin açıklamasından sadece saatler sonra gelen sızıntılarla, Civi serisinin yeni modelinde ne gibi özelliklerin bulunduğu da netleşmeye başladı.

Xiaomi Civi 1S hakkında açıklama yaptı

Buna göre telefon 6,55 inçlik AMOLED ekran ile karşımıza çıkacak. 120Hz yenileme hızına sahip olması beklenen bu ekranın çözünürlük değerleri hakkında ise şimdilik bir bilgi yok.

Xiaomi Civi 1S

Öte yandan paylaşılan bilgilere göre, Xiaomi Civi 1S gücünü Snapdragon 778G Plus yonga setinden alacak. 8GB RAM + 128GB dahili depolama alanı veya 12GB RAM + 256GB dahili depolama alanı seçenekleriyle satışa sunulması beklenen telefonun arka yüzeyinde 64MP + 8MP + 2MP’lik üçlü bir kamera kurgusu bulunuyor. Selfie severler içinse telefonun ön yüzeyinde 32MP’lik tek bir lensin olduğunu söyleyelim.

Xiaomi Civi 1S

Elektriksel gücünü 4500mAh’lık bataryasından alacak olan telefonun kutudan Android 12 ile çıkması bekleniyor. Son olarak, Mayıs ayında Çin’de satışa sunulacak olan telefonun satış fiyatı hakkında ise şimdilik bir bilgi mevcut değil.

Instagram herkes için ürün etiketlemeyi etkinleştiriyor