Tecno Pova 6 Pro Resmen Tanıtıldı

Tecno Pova 6 Pro

Akıllı telefon pazarında hızla yükselen Tecno, fiyatına göre etkileyici özellikleri ve tasarımıyla dikkat çeken yeni telefonu Tecno Pova 6 Pro’yu tanıttı.

Son dönemde adını çok daha sık duymaya başladığımız Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Tecno Mobile, daha çok bütçe dostu telefonlarıyla bu pazarda varlık gösteriyor olsa da zaman zaman dikkat çekici telefonlar da çıkarıyor. Akıllı telefon pazarındaki varlığını her geçen gün daha da güçlendiren şirket, bu dikkat çekici telefonlarına bugün bir yenisini daha ekledi. Son derece etkileyici özelliklere ve şık bir tasarıma sahip olan Tecno Pova 6 Pro, resmi olarak tanıtıldı.

Tecno Pova 6 Pro tam anlamıyla bir oyun telefonu olarak piyasaya sürülmemiş olsa da aslında özellikleriyle oyun telefonlarına yakın duruyor. Telefon Dimensity 6080 yonga setinden güç alıyor. Ona tercihe göre 8 ya da 12 GB RAM eşlik ediyor. Telefonun dahili depolama alanı ise 256 GB.

Pova 6 Pro, 6.78 inçlik AMOLED bir ekrana sahip. FHD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz. Batarya tarafına geldiğimizde ise karşımıza 6000 mAh’lık bir batarya çıkıyor. Bu bataryada 70 W hızlı şarj ve 10 W kablosuz şarj özellikleri bulunuyor.

Tecno Pova 6 Pro 3

Meteorite Grey (Gri) ve Comet Green (Yeşil) olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle satışa sunulan Tecno Pova 6 Pro, yarım saydam arka paneliyle oldukça şık bir tasarıma sahip. Bu yarı saydam arka panelin altındaki LED ışıkları telefona futuristik bir görünüm veriyor.

Telefonun arka yüzünde üç kamera bulunuyor olsa da aslında bunlardan sadece biri kayda değer bir lens kullanıyor. Telefonun ana lensi 108 megapiksel. Ona 2 megapiksellik derinlik sensörü ile Tecno’nun AI kamerası dediği yardımcı bir lens eşlik ediyor. Pova 6 Pro’nun selfie kamerası ise 32 megapiksel.

Tecno Pova 6 Pro 4

Telefonun 8 GB RAM’e sahip versiyonu 229 dolara, 12 GB RAM’e sahip versiyonu ise 269 dolara raflardaki yerini alacak.

Apple Vision Pro 2 Yakın Zamanda Çıkmayacak