Tecno Spark 30C Resmi Olarak Tanıtıldı

Tecno Spark 30C

Düşük maliyetli telefonlarıyla adından söz ettiren Tecno Mobile, yeni bütçe dostu akıllı telefonu Tecno Spark 30C’yi resmi olarak tanıttı.

Son dönemde adını çok daha sık duymaya başladığımız Çinli telefon üreticisi Tecno Mobile, akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Şirket son olarak da Spark serisine yeni bir model daha ekledi. Geçtiğimiz ay piyasaya sürülen Redmi 14C’ye doğrudan rakip olması beklenen Tecno Spark 30C, bugün resmi olarak tanıtıldı.

Tecno Spark 30C, 6.67 inçlik LCD ekranla geliyor. 720 x 1600p çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz. Ekranın üzerinde 8 megepiksellik selfie kamerası yer alıyor.

Tecno Spark 30C 2

Tecno Spark 30C, MediaTek’in Helio G81 yonga setinden güç alıyor. Telefonda bu yonga setine tercihe göre 4, 6 ya da 8 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı konusunda ise kullanıcılara iki farklı seçenek sunuluyor: 128 ya da 256 GB. Telefonda 5000 mAh’lık bir batarya bulunuyor. Bu bataryanın şarj hızı 18 W. Telefonun parmak izi sensörü yan tarafında bulunuyor.

Telefonun çift arka kamerasının ana lensi 50 megapiksel. Ona sadece yardımcı bir sensör eşlik ediyor. Kamerası Spark 30C’nin en zayıf kaldığı noktalardan biri. Çünkü telefon, bütçe dostu telefonlara göre bile fazla mütevazı bir kamera ikilisine sahip.

Tecno, yeni bütçe dostu telefonun tam olarak ne zaman satışa çıkacağını ya da nasıl bir fiyat etiketiyle raflardaki yerini alacağını şimdilik açıklamadı. Ancak bu detayların da kısa süre içinde paylaşılması bekleniyor.

Amazon Prime Gaming Bu Ay 28 Oyunu Ücretsiz Veriyor