Apple Satışa Çıkarmadığı Cihazlar İçin Güncelleme Yaptı

ipad pro 1 1

Yeni iPad’ler ve MacBook’larla ilgili dedikoduların iyice yoğunlaştığı dönemde Apple’ın attığı bir adım ortalığı karıştırdı. İşte detaylar…

Apple‘a yakın bir kaynağa göre şirket henüz duyurulmamış ve piyasaya sürülmemiş ürünler hakkında destek belgesinde güncelleme yaptı. Bu güncellemenin dedikoduların gündemde olduğu zamanda gerçekleşmesi, Cupertino’lu firmanın yeni iPad’ler ve MacBook’lar için hazırlık yaptığının kanıtı olarak gösteriliyor. Bahsi geçen destek belgesi Apple danışmanlarının duyurulmamış ürünler ve hizmetlerle ilgili olarak olarak müşterilerin olası sorularına nasıl yanıt vermeleri gerektiğini içeriyor.

İddia edilenlere göre 2024 model iPad Pro’lar, iPad Air’lar ve MacBook Air modelleri mart ayı sonuna doğru duyurulacak. Bazı kaynaklar lansmanın mart sonuna kalmadan daha öncesinde de yapılabileceğini ileri sürüyor.

apple

OLED ekranlar iPad ailesi için bir ilk olacak. OLED, LED veya mini-LED ile karşılaştırıldığında doğal siyah ve daha canlı renkler sunuyor. Ayrıca daha fazla güç tüketimi de sağlıyor. Ayrıca yeni Pro tabletler piyasada hazırda bulunan LED ekranlı Pro tabletlerden daha ince olabilir. Apple’ın OLED’i daha sonra iPad Air ve iPad mini’de de kullanması bekleniyor. Ayrıca gelecek sene sonunda OLED’li ilk MacBook’u da görebiliriz.

Apple’ın tedarik zincirine yakın kaynaklar da yeni Pro tabletlerin 4 TB’lık depolama alanı seçeneğiyle satışa çıkacağını ileri sürdü. Satışta olan 2021 model iPad Pro’larda 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB ve 2 TB depolama seçenekleri var. Eski tarihli raporlarda 4 TB’tan yine bahsedilmişti, fakat bazı iddialarda Apple’ın 4 TB’tan vazgeçtiğini söylemişti. Yeni söylentilerde 2024 model Pro tabletlerin arkasında cam kullanılabileceği tekrar vurgulanıyor. Eğer bu doğruysa önemli bir değişiklik olacak.

Tecno Pova 6 Pro Resmen Tanıtıldı