Tecno Phantom V Fold2 ve V Flip2’nin Fiyatları Netlik Kazandı

Tecno Phantom V Fold2

Tecno’nun çok yakında piyasaya süreceği yeni katlanabilir telefonları Tecno Phantom V Fold2 ve V Flip2’nin fiyatları şimdiden netlik kazandı.

Son dönemde adını çok daha sık duymaya başladığımız Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Tecno Mobile, daha çok bütçe dostu telefonlarıyla bu pazarda varlık gösteriyor olsa da zaman zaman dikkat çekici telefonlar da çıkarıyor. Akıllı telefon pazarındaki varlığını her geçen gün daha da güçlendiren şirket, bu yıl da yeni katlanabilir telefonlarıyla adından söz ettirecek gibi görünüyor. Bir süredir gündemde olan Tecno Phantom V Fold2 ve V Flip2, önümüzdeki günlerde piyasaya sürülecek.

Hatırlarsanız bu iki telefon geçtiğimiz günlerde Gana’da ön siparişe açılmış ve yaklaşık bir hafta boyunca bu telefonlar için ön sipariş alınmıştı. Buna rağmen Tecno bu telefonları hala resmi olarak tanıtmış değil. Hatta resmi bir lansman bir tarihi bile açıklanmadı. Ancak bu telefonların fiyatını öğrenmek için resmi olarak tanıtılmalarını beklememiz gerekmedi. Her iki telefonun fiyatı da netlik kazandı.

Tecno Phantom V Fold2’nin 12 GB RAM ve 512 GB dahili depolama alanına sahip en üst versiyonu 1065 dolara satışa sunulacak. Phantom V Flip2’nin 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanına sahip en düşük versiyonunun fiyatı ise 632 dolar olacak.

Tecno Phantom V Fold2

Eylül ayında piyasaya sürülen Tecno Phantom V Flip’in halefi olan Phantom V Flip2, önemli bir değişikliğe gidiyor. Daire şeklinde bir dış ekranla gelen öncülünün aksine Tecno Phantom V2 Flip kare şeklinde bir dış ekranla geliyor ki bu yeni ekranın çok daha kullanışlı olacağı düşünülüyor.

Tecno Phantom V Flip, 4000 mAh’lık bir bataryaya sahipti. Geçtiğimiz günlerde FCC veri tabanında ortaya çıkan bilgiler, Phantom V Flip2’nin ise 4500 mAh’lık bir bataryaya sahip olacağını gösterdi. Katlanabilir bir telefon için bu kayda değer bir artış. Öte yandan telefonun şarj hızının da 45 W’tan 70 W’a çıkacağı görülüyor.

Daha önce gelen bilgilere göre Tecno Phantom V Fold2 de V Flip2 de, MediaTek’in Dimensity 8050 yonga setini kullanacak. Telefonlarda bu yonga setine tercihe göre 8 ya da 12 GB RAM ile 256 veya 512 GB dahili depolama alanı eşlik edecek.

Katlanabilir iPhone Ertelendikçe Erteleniyor