Apple Vision Pro 2 Yakın Zamanda Çıkmayacak

Apple'ın son gelir raporu

Kısa süre önce çıkan Apple Vision Pro’nun daha şimdiden hazırlıklarına başlanan halefi Apple Vision Pro 2, düşündüğümüzden daha geç çıkacak.

Yıllardır iPhone ve iPad gibi belli başlı ürünlere odaklanan Amerikalı teknoloji devi Apple, nihayet konfor alanının dışına çıktı ve yıllar sonra ilk kez şirket için devrimsel diyebileceğimiz bir adım attı. Şirketin uzun süredir üzerinde çalıştığı VR/AR başlığı Apple Vision Pro, bu ayın başında kullanıcılarla buluştu. Özellikle ABD’de kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılanan Apple Vision Pro, satış rakamlarıyla etkileyici bir performans ortaya koydu.

Vision Pro’nun yüksek fiyatına rağmen bu kadar ilgi görmesi, bu alanda kayda değer bir talep olduğunu gösterdi. Böylece Apple’ın bu alanda yeni ürünler ortaya koymasının da önü açılmış oldu. Ancak görünen o ki Apple bu konuda pek aceleci davranmayacak.

Apple, Vision Pro için yeni kararını duyurdu

Bloomberg’den Mark Gurman’ın paylaştığı bilgilere göre, Apple, AR/VR başlıkları konusunda iPhone’dan farklı bir strateji izleyecek ve her yıl yeni bir model çıkarmayacak. Apple konusundaki analizleri ve içeriden paylaştığı bilgiler genelde doğru çıkan Gurman’ın söylediğine göre Apple Vision Pro 2, önümüzdeki 18 ay içinde çıkmayacak. Bu da Apple Vision Pro 2’nin en iyi ihtimalle 2025’in sonlarına doğru çıkacağı anlamına geliyor. Yani anlayacağınız her yıl yeni iPhoneların yanında bir de yeni Vision modeli gelmeyecek. Apple bu kategoride farklı bir strateji izleyecek.

OnePlus Watch 2’nin Çıkış Tarihi ve Özellikleri Netlik Kazandı