Tecno Phantom X modelini Türkiye’ye de getirecek

vivo nex 1

Çin’in en büyük akıllı telefon üreticilerinden biri olan Tecno yeni tanıttığı Phantom X modelini Türkiye’ye de getirecek. İşte konuya ilişkin detaylar.

Çin’in önde gelen akıllı telefon üreticilerinden biri olan Tecno, ilk amiral gemisi modelini geçtiğimiz günlerde tanıtmıştı. Phantom X ismi ile tanıtılan modelin Avrupa ile eş zamanlı olarak Türkiye’de de satışa sunulacağı ortaya çıktı.

Phantom X gücünü MediaTek imzası taşıyan Helio G95 yonga setinden alıyor. Sistemini 8GB RAM ile destekleyen modelin dahili depolama alanı ise 256GB.

Delikli ekran tasarımıyla gelen telefonun bataryası ise 4700 mAh. 1080 x 2340 piksel çözünürlüğünde SUPER AMOLED panele sahip olan cihaz 50MP + 13MP + 8MP’lik ana kamera kurulumuyla da dikkat çekiyor.

Tecno Phantom X modelini Türkiye’ye de getirecek

Ön yüzünde 48MP + 8MP’lik çift selfie kamerası bulunan modelin 33W hızlı şarj desteği de bulunuyor. Bu sayede telefon yarım saat içerisinde yüzde 70 oranında şarj olabiliyor.

Türkiye’ye de gelmesi beklenen telefonun fiyatı ise şimdilik belli değil. Fakat Tecno modellerinin normalin altı fiyatlardan satıldığını zaten biliyoruz. Dolayısıyla bu cihazın da öyle çok yüksek etiketlere sahip olmayacağını tahmin edebiliriz. Elbette şimdiden bu konu hakkında yorum yapmak çok doğru olmayacaktır.

Muhtemelen Tecno ekibi önümüzdeki günlerde Phantom X ile ilgili fiyat bilgilerini de açıklayacaktır. Bekleyip göreceğiz.

Telegram sonunda grup görüntülü arama özelliği ekliyor işte tüm detaylar