Vivo da katlanabilir ekranlı telefon üretecek

vivo NEX geliyor

Katlanabilir ekranlı model pazarında işler kızışıyor. Son raporlara göre Vivo da katlanabilir ekranlı telefon üretecek! Şimdi de Vivo NEX  geliyor!

Katlanabilir ekranlı telefonlar 2022’ye damga vuracak gibi görünüyor. Hali hazırda akıllı telefon pazarında katlanabilir ekranlı model üreten üç isim mevcut. Motorola, Samsung ve Huawei. Fakat en aktif ismin Samsung olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Keza Huawei malum şartlardan ötürü telefon üretimini biraz geri plana almış durumda. Motorola ise sınırlı bir bölgeye hitap ediyor. Dolayısıyla küresel anlamda baktığımızda elimizde sadece Samsung kalıyor.

Vivo da katlanabilir ekranlı telefon üretecek! Vivo NEX geliyor

Son dönemde ortaya çıkan haberlere baktığımızda katlanabilir ekranlı telefon pazarında işlerim kızışacağını söyleyebiliriz. Zira önümüzdeki yıl pek çok üretici katlanabilir akıllı telefon modelini satışa sunmuş olacak. Bu isimler arasında Çin’in önde gelen üreticileri de bulunuyor.

Kısa bir süre önce Oppo, Xiaomi ve TCL gibi isimlerin katlanabilir ekranlı modeller için kolları sıvadığını takipçilerimizle paylaşmıştık. Şimdi bu isimlere bir yenisi daha eklendi. Vivo.

Bir süredir Türkiye pazarında da hizmet veren Vivo, katlanabilir ekranlı modeller için ilk somut adımı attı.

Ayrıca Vivo’nun katlanabilir ekranlı modelleri için NEX ismini kullanacağı ortaya çıktı. Yani esnek ekran tarzındaki tüm Vivo modelleri NEX ailesinin bir üyesi olacak. En azından şimdilik.

Yeni kripto saadet zinciri birçok kişiyi dolandırdı: Bu defa zarar büyük