Tecno Mobile Türkiye için hazır

Tecno

60’un üzerinde ülkede premium akıllı telefon markası olarak faaliyetlerini sürdüren ve yaklaşık 21 bin satış noktası olan TECNO Mobile , mart ayı başında Türkiye’de lansman yapmak için hazırlıklarını tamamladı.

Aldığımız haberlere göre  Mart ayının ilk günlerinde Çin’li bir telefon markası olan Tecno Mobile , Türkiye lansmanına hazırlanıyormuş.

60’ın üzerinde gelişmekte olan ülkede premium akıllı telefon markası olarak çalışmalarını sürdüren TecnoMobile; Hong Kong merkezli Transsion Holdings’ın kanatları altında faaliyet gösteriyor.

TECNO Mobile

TECNOMobile globalde, amiral gemisi PHANTOM, kamera odaklı serisi CAMON, giriş seviyesi serisi SPARK ve multimedya odaklı POUVOIR serisi ürün ailelerine sahip. Ülkemizde ilk olarak sadece iki seri ile tanışacağız.

TECNO Mobile, Türkiye’de kamera odaklı CAMON serisi ve giriş seviyesi ürünü SPARK serisi ile ilk ürünlerini tanıtacak. Kamera odaklı CAMON serisi ile akıllı telefon kullanıcılarına farkı ve yepyeni bir fotoğrafçılık bir deneyim yaşatmayı hedefleyen firma, oldukça iddialı.

Samsung Galaxy M30s ile özgürlük sizde!