TECNO, Kullanıcılarını Reklam Yıldızı Yaptı!

TECNO

Belirlenen marka elçileri TECNO’nun reklamlarında yer alarak markanın güncel ve ilgi çekici ürünlerini kullanıcılara tanıtacaklar.

TECNO, geliştirdiği teknolojiler ve sunduğu özel deneyimle marka sadakatini artırarak yoluna devam ediyor. Bir süre önce Şikayetvar platformu verilerine göre müşteri sadakati en yüksek cep telefonu markası seçilen TECNO, hayata geçirdiği marka elçileri kampanyası ile kullanıcılarına verdiği önemin altını tekrar çiziyor.

TECNO

İhtiyaç Duyan 16 Bin 590 Kullanıcıya Anında Destek Sundu

Türkiye’deki “Kullanıcı Deneyimi Ekibi”, WhatsApp hattı, e-posta adresi gibi kanallardan ulaşan geri bildirimleri düzenli olarak inceleyip müşterilerin deneyimlerini geliştirerek, müşteri sadakatini ve sürekliliğini sağlamak için üstün çaba harcıyor. Haftanın 6 günü 2 dakika ortalama cevap süresiyle hizmet veren ekip, bugün itibariyle destek ihtiyacı duyan 16.590 kullanıcı ile birebir iletişim kurarak, ihtiyaçlarına hızlıca çözüm sundu. Bu yaklaşımın olumlu bir sonucu olarak  müşterilerinin %40,5‘i arkadaşlarının ve ailelerinin önerileriyle markayı tercih ediyor.

1 5

Kullanıcılar Reklam Yüzü Oluyor

Kullanıcılarına duyduğu saygıyı ve verdiği değeri farklı yollardan da göstermek isteyen TECNO, özel bir marka elçileri kampanyası başlatarak marka ile kullanıcılar arasındaki ilişkiyi daha da derinleştirmeyi hedefliyor. İki aşamadan oluşan marka elçileri projesinin ilk aşaması, markanın değerlerini ve yenilikçi teknolojisini en iyi şekilde temsil eden kullanıcıların belirlenmesiyle tamamlandı. Şimdi ise bu belirlenen kullanıcılar, markanın reklamlarında yer alarak markanın güncel ve ilgi çekici ürünlerini kullanıcılara tanıtacaklar. Bu sayede kullanıcılar, marka elçileri aracılığıyla ürünlerini daha samimi biçimde ve yakından keşfetme fırsatı bulacaklar.

Kullanıcılarına olan taahhüdünü bir adım öteye taşımasına katkı sunacak bu kampanya, markanın mobil teknoloji dünyasında daha da ileriye gitme kararlılığını gösteriyor.

Instagram gönderilerini ve Reelslarını Yakın Arkadaşlarla sınırlayabileceksiniz