Fight Kulüp sosyal medyayı salladı! Şarkı büyük eleştiri aldı!

fight külup

#İŞBİRLİĞİ

Son dönemde rapçiler arasında kıyasıya bir rekabet mevcut. Bugün yayınlanan Fight Kulüp isimli parçayla bu rekabet bir tık daha arttı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Geçtiğimiz günlerde Norm Ender’in Mekanın Sahibi isimli parçayı yayınlamasıyla rap camiasında kılıçlar çekilmiş oldu. Norm Ender’in Ezhel ve Ben Fero’ya göndermelerle dolu şarkısı kısa süre içerisinde trend olarak, yaklaşık olarak 28 milyonluk izlenme rakamına ulaştı.

Bu parçanın hemen akabinde Ezhel LoLo isimli bir parça yayınladı. Bu parçanın Mekanın Sahibi’ne karşılık bir diss olduğu iddia edildi. Fakat şarkı çok beğenilmeyince parçanın diss mahiyetinde olmadığı iddia edildi.

İki tarafın fanları sosyal medya üzerinde kim daha iyi rapçi münakaşasına tutuşmuşken, bugün 00:00 itibariyle Fight Kulüp isimli yeni bir parça daha yayınlandı.

Killa Hakan, Ceza, Ezhel ve Ben Fero’nun birlikte mikrofon başına geçtiği şarkı ilk günden trendler listesinde bir numaraya yükseldi.

Peki Fight Kulüp beğenildi mi? Asıl sorulması gereken soru bu. Açık konuşmak gerekirse, şarkı pek de beğenilmedi. En azından YouTube üzerindeki elektrik bu yönde. Çünkü videoya like kadar da dislike gelmiş durumda. Hatta zaman zaman dislike sayısı like sayısını da geçiyor.

Bir diğer konu da yorumlar. YouTube üzerinde videonun altına yapılan yorumlar adeta ortalığı kırıp geçiriyor. Geneli şarkının fazlasıyla kötü olduğu yönünde. İşte YouTube üzerinde Fight Kulüp için yapılmış olan komik yorumlar. (Diğer yorumlar için sayfayı değiştiriniz.)

Ekran Resmi 2019 07 29 15.22.09