House of Dragon Cephesinden Beklenen Haber

House of the Dragon oyuncularından tartışmalı seks sahnesine açıklama

Game of Thrones yaratıcısı George R. R. Martin House of Dragon hakkında konuştu. İşte tüm detaylar.

Game of Thrones’un yaratıcısı George RR Martin, HBO’nun ön bölüm dizisi House of Dragon’un ikinci sezonunun ilk iki bölümü hakkında konuştu. 75 yaşındaki yazar, “Güçlü, duygusal, yürek burkan bölümlerdi” diye yazdı. A Visit to Old Blighty başlıklı blog yazısında Martin, Londra’ya yaptığı iki buçuk haftalık ziyaret sırasında dizi sorumlusu Ryan Condal tarafından kendisine yeni bölümlerin özel bir önizlemesinin sunulduğunu açıkladı.

House of the Dragon cephesinden yeni açıklama

Dizinin yaratıcısı, “Ryan’ın bana House of the Dragon’un ikinci sezonunun ilk iki bölümünün ön gösterimini sunması gerekiyordu. Elbette, kendi çalışmalarıma dayandığı için pek objektif değilim… ama şunu söylemeliyim ki, her iki bölümün de harika olduğunu düşündüm. Ben ağlamadım ama arkadaşlarımdan biri ağladı. Güçlü, duygusal, yürek parçalayıcı türden bölümler, tam da sevdiğim gibi” ifadelerini kullandı. Yazar, House of Dragon ekibiyle birlikte yeni dizinin çekildiği stüdyoyu da ziyaret ederek toplam üç gün geçirdiğini açıkladı.

“Film setlerine yabancı değilim” diye yazdı, “Ama şimdiye kadar gördüğüm hiçbir şey Londra’daki Leavesden Stüdyolarında inşa ettikleri Red Keep ve Dragonstone setleriyle karşılaştırılamaz. BÜYÜK, baş döndürücü ve o kadar gerçek ki sanki bir zaman portalından geçerek Orta Çağ Westeros’una gitmişim gibi hissettim.”

HBO henüz yeni sezonun çıkış tarihini açıklamadı ancak önümüzdeki yaz yayınlanması bekleniyor.

iPhone 16’ların Pilleri Çin’de Değil Hindistan’da Üretilecek