62 yaşındaki Madonna bu pozlarla sosyal medyayı salladı

madonna

62 yaşında olan ünlü şarkıcı Madonna geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden çok konuşulacak paylaşımlarda bulundu. İşte detaylar.

Popüler kültürde hayli önemli etkileri bulunan isimlerden biri olan Madonna, geçtiğimiz günlerde çok konuşulacak paylaşımlara imza attı.

62 yaşını deviren ünlü sanatçı kendi Instagram hesabı üzerinden yarı çıplak fotoğraflarını paylaştı. Madonna’nın bu hareketi takipçilerinin beğenisini topladı.

Paylaşılan fotoğraflarda Madonna’nın vermek istediği mesaj ise son derece açık. Ben henüz yaşlanmadım.

Açık konuşmak gerekirse fotoğraflara baktığımızda karşımıza 62 yaşında birini görmüyoruz. Fakat bu fotoğraflar dahi ünlü sanatçının artık yaşlandığı gerçeğini gizleyemiyor.

62 yaşındaki Madonna bu pozlarla sosyal medyayı salladı

Elbette Madonna’nın kendi yaşındakilere oranla hayli fit göründüğünü söyleyebiliriz. Şöyle düşünmek mümkün. Eğer Madonna’nın uyruğu TR olsaydı, yaşlılıktan ötürü koronavirüs aşısı vurunabilecekti.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Madonna (@madonna)’in paylaştığı bir gönderi

Madonna’nın bazı takipçileri ise bu fotoğrafları anlamsız buldu. Ünlü ismin kendini göstermesi için bu tarz fotoğraflara ihtiyacı olmadığını ve Madonna’nın isim olarak bile hala marka olduğunu savundular.

Şunu kabul edebiliriz. Madonna’nın bir döneme damgasını vurduğu tartışılmaz bir gerçek. Fakat o günler artık geride kaldı. 62 yaşında bir kadının ne yaparsa yapsın eskisi kadar fit görünemeyeceği gerçeğini atlamamamız gerekiyor.

Peki siz Madonna’nın bu pozları hakkında ne düşünüyorsunuz? Dilerseniz düşüncelerinizi bizlerle yorum olarak paylaşabilirsiniz.

PUBG Mobile rekor gelir elde etti İşte konunun detayları